Zoeken naar bed*

Uw zoekactie voor bed* leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Meester Latex 53 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Meester zoekt latex vrouw .
Meester is op zoek achter vrouw die meester wil bedienen in Latex , Fun en play . Welk geil latex vrouwtje kan me ontvangen in latex , Meester zal je lekker plezieren . Graag bericht sturen met je onderdanige verlangens . M.L  
gisteren
Meester Beerke 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Meester Beerke BDSM Studio At Home West Vlaanderen Torhout
Hallo , Ik ben Meester Beerke. Ik run BDSM STUDIO AT HOME en heb ruim 38 jaar ervaring in deze BDSM-LIVESTYLE Wereld. Kan Ontvangen en Verplaatsen naar u wens. Ik leid brave huismoeders (slavin) op tot totaal slavin of tot het gene u wilt worden. Ik leid ook koppels op tot Dom/sub relatie. Ik geef ook Bondage en Breath Control Enz... lessen. Whipping , Spanking , Breath Control , Bondage , Opsluiting , Vernedering en zoveel meer kunt u verwachten en dit alles in huislijk feer verband. Het is de bedoeling dat u sexuele Fantasy's uitgewerkt worden hoe gek ze ook mogen zijn. Mail , bel of sms mij u wensen en Kinky gedachten door. Mvg Meester Beerke  
Cd MRS en slet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
CD Meesteres en haar jonge slet zoeken voor 16/06
Goedendag, jonge slet hier van de CD meesteres. Wij zoeken voor 16/06 nog een aantal dominante en top travjes en cd. we zoeken geen mannen. lak en latex hebben een voorkeur en zou rond 21u beginnen. Alvast bedankt en tot zondag misschien.  

CD Meesteres en haar jonge slet zoeken voor 16/06
Altijd geil 48 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
bi-curious m zkt sexy sub
Welke jonge m sub heeft zin om zich onder handen te laten nemen door een bi-curious dom met ervaring. Je bent tussen de 25 en 35 jaar, slank gebouwd en intiem geschoren. Ik ontvang je bij mij thuis voor een lekkere beurt. Je kan je douchen en nadien ben je van mij. Ik speel op een gelijk niveau (geen rollenspel, geen vernederingen). Je wordt geblinkdoekt, vastgebonden op het bed of op mijn tafel. Beentjes in de lucht dat je ballen, piemel en je kontje zich mooi presenteren. Eerst bind ik je ballen af en krijg je tepelklemmen opgezet, je ballen worden rood gespankt en dan behandeld met kaarsvet. Nadien is je kontgaatje aan de beurt: dat maken we lekker soepel en toegankelijk met heerlijke vibrerende buttplug, die al dan niet lekker diep gaan. We bouw op totdat je kontje mijn piemel kan ontvangen. Jouw piemel krijgt ook een beurt met heerlijkse dilators in je piemel, teasing van je eikel, penispomp enz.... Graag reactie met foto.  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Maitre 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Alleen chat
Omdat ik voor mijn werk een tijdje in het buitenland verblijf en het hier niet mogelijk is om mijn BDSM gevoelens te praktiseren ben ik als Dominant enkel op zoek naar een onderdanige dame om mee te chatten. Samen opwindende scenario's bedenken, ervaringen uitwisselen en heerlijk fantaseren over BDSM. Elkaar online een beetje aftasten en de spanning opbouwen tot een spannende climax. Vooralsnog online contact......maar je weet nooit wat er nog meer uit voort kan komen. Zijn er meiden/dames die dit ook wel zien zitten? Dan hoor ik het graag.  
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
sub 49 jaar Limburg - Beverlo
Kinky sub
hello kinks ik onderdaan zoek MR/MRS , MRS/s , MRS , forced bi . Wie heeft spannende wensen of voorstellen ? Alles wordt overwogen ,ben open voor veel. Alvast bedankt Kijken naar anderen kan ook  
Mario 46 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een drukke relatie. En om wat voor reden dan ook is de spanning eruit. Sex is er amper. En als er eens sex is dan is het Max een kwartier. Maar jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Spanning. Orgasmes je wilt terug dat stukje vuur in je leven. Je wilt in bed terug dat vleugje geilheid terug. Welke vrouw herkent dit. En mist het zoals ik dit. Reageer dan. En wie weet kunnen we als het klikt samen van elkaar genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide voldaan na huis en kijken we uit naar onze volgende ontmoeting. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Single of getrouwd mag reageren. Wie durft te reageren. Wie wilt er voor de buitenwereld een nette vrouw vrouw zijn en stiekem regelmatig gewoon geil genieten. Alle remmen los in bed. Wie is serieus en geen fake.  
  1   2   3   4   5