Zoeken naar ben hallo

Uw zoekactie voor ben hallo leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 39 jaar Antwerpen - Zoersel
Eens op een dominante manier overmeesterd worden?
Hallo, Zou u je gerezen eens willen verleggen op seksueel gebied, verleid en overmeesterd worden op een mannelijke dominante wijze. waarin je waarden en normen worden gerespecteerd? Mag ik mezelf voorstellen: ik ben een man van 35j - 70kg - 1,90m van Vlaamse origine en sportief gebouwd zonder lichaamshaar. Uitsluitend ben ik opzoek naar dames met een slanke lijn die van uitdaging houden. Geprikkeld geraakt bij het lezen van mijn advertentie? Stuur me een e-mail voor meer informatie.  
Dominique 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pegging
Ik ben heterosexuele man die houd van anale stimulatie in mijn gespoeld kontje en er geweldig van kan genieten. Ik zoek vrouw die mij wil nemen met mijn nieuwe voorbinddildo of strapon bij mij thuis. Vooraf duidelijk afspreken waar onze grenzen liggen.  
Michael 55 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),... Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
N̈eukslaaf/lusts 63 jaar Antwerpen - Rumst
B eukslaaf/lustslaaf zoekt meester voor africhten/opleiden tot neuk en lustobject
Ik ben een jonguitziense zestiger en ben door een vorige meester afgericht/opgeleid tot neukslaaf/lustslaaf. Ik ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik zoek een meester/meesteres of dominante ante trav/ts om mij tot hun vezut te maken als hun neukslaaf/lustslaaf. Om mij uite lenen aan hun klanten. Ik geb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Iik ben ik een verwijfde slaaf. Ik woon alleen en kan ontvangen alke dagen.  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees effe de adv dan
Na maanden adverteren. Met allerlei teksten moet ik concluderen dat het weinig uitmaakt wat je als man meld of zoekt. Dus laten we een lang verhaal kort maken en niet rond de pot draaien. Ik ben een man 45j. 192 lang. 92 kg en 18 cm. Niet single. Krijg een kick van een vrouw die wilt vreemdgaan. Dus welke vrouw wilt er regelmatig lekker genieten met een man zonder gezeur aan je oren. Hebben we beide zin in een paar lekkere uren. Appen we elkaar. Beleven we geile sex en erna gaan we voldaan na huis en niemand komt dit te weten. Is er een klik doen we vaker. Welke vrouw ziet dit zitten. Mag reageren. Bestaat deze vrouw ja. Durft ze reageren. Denk het niet. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Hou wel van een uitdagende sexy vrouw. Verzorgd. Make up. Mooie nagels. Ben benieuwd of er een reactie komt  
Mike 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wilt mij eens gebruiken
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar toen ik onlangs een weddenschap verloor en ik lingerie aan moest doen en op de foto moest merkte ik later op dat ik enorm opgewonden van werd. En nu fantaseer ik steeds over dat ik eens het sletje wil zijn van een vrouw. Welke vrouw doet mij haar lingerie eens aan en gebruikt me dan voor haar genot. Ook wil ik graag ze me eens neemt met een voorbindpik. Welke vrouw zou dit eens opwindend vinden. Reageer dan. Een lesbisch koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Al begrijp ik dat dat nog moeilijker te vinden is. Wil ook graag cuck zijn van een koppel dat me kan gebruiken voor al hun sex wensen. Wie reageert er en maakt mijn fantasies eens waar. Bij klik kan zelfs vaker  

Welke vrouw wilt mij eens gebruiken
Slaafje S 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Slaaf zoekt date, een opdracht van meesteres
Hoi ik ben een dertiger van Aarschot ik moet dates doen van men meesteres vandaag en morgen verplicht. Voor meer info stuur sms, geen fake of fotojagers a.u.b.  

Slaaf zoekt date, een opdracht van meesteres
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10