Zoeken naar benieuwd wie

Uw zoekactie voor benieuwd wie leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees effe de adv dan
Na maanden adverteren. Met allerlei teksten moet ik concluderen dat het weinig uitmaakt wat je als man meld of zoekt. Dus laten we een lang verhaal kort maken en niet rond de pot draaien. Ik ben een man 45j. 192 lang. 92 kg en 18 cm. Niet single. Krijg een kick van een vrouw die wilt vreemdgaan. Dus welke vrouw wilt er regelmatig lekker genieten met een man zonder gezeur aan je oren. Hebben we beide zin in een paar lekkere uren. Appen we elkaar. Beleven we geile sex en erna gaan we voldaan na huis en niemand komt dit te weten. Is er een klik doen we vaker. Welke vrouw ziet dit zitten. Mag reageren. Bestaat deze vrouw ja. Durft ze reageren. Denk het niet. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Hou wel van een uitdagende sexy vrouw. Verzorgd. Make up. Mooie nagels. Ben benieuwd of er een reactie komt  
Onervaren 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie helpt me aan mijn eerste Kinky ervaring?
47 175 75 16*6 erg benieuwd naar bijzondere ervaringen. Wie wil me helpen? Geen pijn, wel graag dominantie of rollenspelletjes  

Wie helpt me aan mijn eerste Kinky ervaring?
25 dagen
Paul 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zoekt vaste meesteres
Ik ben op zoek naar een vaste meesteres. In het dagelijkse leven heb ik de leiding over heel wat mensen. Echter wil ik me als onderdaan volledig geven aan een vaste meesteres. Graag op regelmatige basis. Leeftijd is niet zo belangrijk. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Niveau gevraagd en geboden. Je mag me gebruiken als onderdanige slet. Kan me op regelmatige basis vrijmaken. Wil ook als slaaf meegaan naar BDSM feesten etc. Ik zal je aanbidden als een echte godin. Ben benieuwd naar de reacties. Enkel reageren indien serieuze bedoelingen. Vermeld je duidelijke eisen maar.  
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student sissy slave
Hey, ik ben een 24 jarige student die graag wilt experimenteren! Ik ben opzoek naar een meester of meesteres die me wilt domineren! Ik sta op voor heel veel dus ik ben al benieuwd naar wat jullie met me van plan zijn! Hoe kinkyer hoe geiler en ik hou ervan vernederd te worden! Stuur me effe een berichtje bij interesse!  

Student sissy slave
30 dagen
Balls 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ballbusting gezicht
Hallo iedereen, zoals jullie aan de titel kunnen zien ben ik op zoek naar iets heel specifieks, een (liefst oudere ) dame die in mijn ballen wilt trappen. Ik zeg er eerlijk bij dat ik niet veel ervaring heb maar ik weet wel dat mijn pijn tolerantie best hoog ligt( tenminste hoger dan de gemiddelde man). Ben benieuwd of ik een reactie zal krijgen van de juiste persoon :)