Zoeken naar dat wat ik wil

Uw zoekactie voor dat wat ik wil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Gebruiksletje gezocht
Zoek een vrouw, dus geen man of tv! Wil jou als een gebruiksvoorwerp behandelen. Je bent mijn persoonlijk seksspeeltje om te behandelen zoals ik wil. Als je ook houdt van rimmen en ass-to-mounth is dat zalig maar jouw grenzen zijn zeker te respecteren!!! Vindt je vernedering ook leuk? Dan zal ik bvb op je lichaam schrijven of spuwen. Zo krijgen je gaatjes een nummer. Wanneer ik dat nummer zeg, presenteer je mij het betreffende gaatje ter inspectie. Mss om het te penetreren met wat ik wil of mss om jou daar te likken. Jouw mond of tong volgt steeds mijn aanwijzingen anders wordt je gestraft. Je zal naakt aan de leiband moeten kruipen voor mij. Kijk ook graag naar een geile naakte vrouw. Dus zal ik daar ook mijn tijd voor nemen. Ben een goed geschapen slanke grote man. Iets voor jou?  
Bruno 31 jaar Antwerpen - Duffel
Een onderdanige vrouw gezocht..
Ervaren dominante man zoekt een onderdanige vrouw die eens de slet wil zijn. Jij houdt van geblinddoekt opdrachtjes vervullen. Deepthroat pijpen en meer..Kan je ontvangen en me verplaatsen  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpdate
Hey ben bi 59j wa komt deze nm naar zavelput in beveren leie wie wil sex ik ga daar straks fietsen  

Pijpdate
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  
slaafwillem 50 jaar Vlaams-Brabant - Kapelle-op-den-Bos
Totaalslaaf zoekt Meester(es) of Trans-Meesteres
Totaalslaaf zoekt Meester(es) voor TOTALE OVERGAVE, na grondige opleiding zou ik graag voltijds SLAAF worden van een Meester(es) die me volledig ga bezitten ,geen tegenspraak meer ben een beginnend slaaf dus heb ook wat geduld met me maar je mag me maken zoals jij het wil ,ik dienen als SEXSLAAF en DIENSLAAF ,met eerste als voorkeur ,ben een BI-BOTTOMSLET van 1m73 86kg 50jaar dit is een niet commerciële advertentie maar na grondige opleiding kan de Meester(es) en ondertekening van goedkeuring mijn bezitting krijgen hopend op een berichtje mvg slaafwillem  
gisteren
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek ervaring
ben 64 jarige onderdanige dikke man uit Aalst. Met mannen heb ik bijna geen ervaring. Zoek iemand die me enkele keren wil ontvangen, en dan gebruiken. Wanneer ik geblinddoekt en gebonden ben word ik extra geil. Zo ook van fotocamera... Zoek iemand die mijn mond goed vult en me verplicht te slikken. Met meerdere kan misschien ook? Graag een reactie van meer dan één zinnetje!  
gisteren
Siem 26 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Onderdanige jongen zoekt nog..
Licht ervaren jongen zoekt bdsm ervaringen. Sta voor veel open, laat vooral weten wat je wellicht voor zou stellen en wie weet! Beschik over vervoer, en in voor een, of wellicht meer leuke momenten wil ik zeker een stukje rijden indien nodig.  
Onervaren 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoek leuke ervaringen
Hi, gevoelsmatig hetero maar niet bang van een lul. Vooral op zoek naar nieuwe (Kinky) ervaringen. Ben vrij onervaren hierin maar erg openminded en leergierig. Wil ook graag eens een fotoshoot met Kinky spullen in Kinky poses. Kunnen jij/jullie me ontvangen? Ikzelf ben 47 175 75 16*5 hygiënisch, goedgebouwd en super discreet.  

Zoek leuke ervaringen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10