Zoeken naar de nemen

Uw zoekactie voor de nemen leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Teefje 74 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Oudere travestiet teefje
Ik ben een onderdanige oudere travestiet dus een oud teef welke meester/ mijnheer wil mij hard en pijnelijk alles onder mij rokje ond Extreem Onderhanden nemen van kut oprekken ballen afbinden en sneedjes en prikken , klitje mishandelen ook inwendig en wat meer nodig is , Machteloos vastbinden en je gang gaan , ik heb geen inspraak en zeggenschap en je kent geen mijdelijden ed , evt bdsm vriendschap is bespreekbaar ,Ik ben 75 175 65 vrouwelijk gbbs geschoren en gezond ,  

Oudere travestiet teefje
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
Ronald 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek vrouwvriendelijke date
Hallo, ben op zoek naar een dame die tijdens de date de touwtjes wil in handen nemen en die houdt van orale verwenning. De klemtoon ligt volledig op jouw genot. Locatie nader te bepalen, bvb bij mij, bij jou, op kamer? Uiteraard is een eerste kennismaking mogelijk op neutraal terrein. Bij wederzijdse klik zou het leuk zijn moest dit niet eenmalig zijn. Groetjes  

Zoek vrouwvriendelijke date
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Bi slaafje zoekt M. Mrs of koppel die een slaafje erbij willen om te gebruiken. Ik ben een lust en pijn slaafje, regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, discreet, hygiënisch en volg al jullie opdrachten stipt op. Ik zkt een M. Mrs.koppel die mij wil opleiden, gebruiken voor jullie wensen en lusten. Graag zou ik een opleiding krijgen in het leren pijpen/beffen met aansluitend slikken/creampie eating. Een 2de luik is mijn kontje vrij te gebruiken en dit te laten oprekken tot dit kan gefist worden en afgereden/volgespoten worden. Andere voorstellen zeker welkom en bespreekbaar zoals sounding, bondage,cbt,electro,... Wie wil mij onder zijn/haar vleugels nemen? Nederige groet Bi slave Bij reactie kijk ook eens in spam.  

Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
SpanBo 56 jaar Limburg - Bree
Onderdanige vrouw gezocht
Ik herneem mijn activiteit als Dominant en zoek een onderdanige vrouw die ervan droomt vernederd te worden en opdrachten uit te voeren. Duidelijke afspraken en regels worden nageleefd. Bij interesse stuur een bericht dat bestaat uit meer dan 1 regel en stel je fatsoenlijk voor. Ook je beweegredenen om een onderdanige rol aan te nemen verduidelijken. Sessies worden op een neutrale plaats gedaan met respect voor ieders privacy. Leeftijd vanaf 18+ tot ?  
Sounding slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Deep Sounding
Gezocht: Meesteres, Koppel, Meester die ervaring heeft in sounding. Ik ben een pijn en lust slaafje en heb net een set sounds van 30cm aangekocht. Wil wil deze op mij uitproberen? Waar mag deze slave plaats nemen op de onderzoekstafel met benen wijdt open. De sounding kan gerust uitgebreid worden met electro en of prostaatmilking. Uiteraard beslis jij wanneer en hoe er eventueel mag worden klaar gekomen. Een dame mag gerust ook gouden vocht laten proeven. Ook andere voorstellen zijn zeker welkom. Zelf ben ik een versa bi boy, steeds fris gewassen en intiem geschoren. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik ben en niet roker en kan vlotverplaatsen. bi slaafje  

Deep Sounding
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
17 dagen
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
20 dagen
First time 64 jaar Antwerpen - Kontich
Soft sm/ spanking
Ik zou graag de wereld van soft sm of spanking willen kennen wie is geďnteresseerd ? Als tegenprestatie kan je hier naakt rondlopen in een grote tuin een sauna of een plons in't zwembad nemen. Ik kan enkel ontvangen overdag op een woensdag anders bij u. Als je reageert (man/vrouw of X ) graag volledige stats.  
23 dagen
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Fetish
Hey, ik heb een fetish voor sexy foto’s van mooie vrouwen. Meer bepaald van foto’s die genomen zijn door de man of vriend (stiekem of niet) en waarvan hij deze zonder medeweten wil delen… Wie vindt het geil op dat te doen? In opdracht nemen en doorsturen is ook zeker een optie. Wie o wie heeft er zin om hierin mee te gaan ?  
  1   2