Zoeken naar den*

Uw zoekactie voor den* leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cuckje 20 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pussyfree maagd cuck
Beste, ik ben een 20 jarige jongeman opzoek naar een koppel, man of vrouw die mij regelmatig wilt cucken, in chastity wilt houden en me doet dienen. Ik ben 176cm 76kg bruin haar. Ik ben into bnwo, cucking, breeding, cumplay, humiliation, public play, risk, teasing, outfit, control, denial,... En sta ook open om het spel andersom te spelen (ik als D). Grtjs!  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Jan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw mist dit
Welke vrouw mist zoals ik spanning. Wie houd er van om beetje uit te dagen. Welke vrouw zou het fijn vinden om samen mannen uit te dagen en wetende dat ze je niks kunnen maken omdat ik erbij bij. Dan denk ik aan sliploos naast me zitten en dat mannen het zien. Of koppels. En dan de gezichten van mannen zien. Of naar een sauna en daar samen mannen plagen. Dat we erna zo opgewonden zijn en dan samen Heerlijke sex hebben. En erna gaan we voldaan naar huis en niemand komt dit te weten. Ben je single of getrouwd. Je geheim is veilig. Ik ben discreet en ik verlang iemand discreet. Welke vrouw zit dit zitten om samen dit langdurig te doen. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is serieus  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Welke dame vrouw meesteres moet ik komen dienen en gehoorzamen
zeer onderdanige slaaf van 38 jaar m70 groot slank sportief gebouwd geen baard bril of snor onbehaard bruine ogen 60 kilo is opzoek naar een dame vrouw meesteres die ik moet komen dienen en gehoorzamen zeer veel kan en mag er ik ben zeer ruimdenkend en sta voor heel veel open. Heb ervaring als poetsslaaf hulpslaaf en dienslaaf te zijn verder hou ik van spanking vernedering ballen afbinden zwepen tepelklemmen maskers gags butplugs vastbinden leder latex lak kledij hogelaarzen enz enz ik zelf ben zeer discreet en respect vol naar jou toe hygiëne is absoluut geboden ik ben van Zoersel en kan me makkelijk verplaatsen verder drink en rook ik niet. Eventuele vragen of intresse hoor ik het graag onderdanige Grtjs wesley  
Dominant601 62 jaar Limburg - Heppen
rijpere D
rustige D van 62 zoekt slavin leeftijd niet belangrijk ben zelf ruimdenkend  
14 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw mist dit ?
Je hebt een druk bestaan. Single of getrouwd. Je partner is altyd druk. Je staat altyd wel ergens voor klaar. Sex heb je weinig tot nooit. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt passie voelen. Je wilt voelen dat een man je wilt. Je begeert. Die jou paar uur verwent. Tot je voldaan bent. En erna ga je naar huis en niemand komt dit te weten. Je wilt weer die opwinding in je leven. Je wilt soms een stiekem apje krijgen van iemand die zegt hij aan je denkt. Dat hij opgewonden is. Dat hij niet kan wachten tot hij jou weer voelt. Welke vrouw mist dit. Welke vrouw wilt dit. Reageer dan. Wie is real en serieus. Want ik ben die fakers beu. En voor de moraal ridders. Ja ik ben geen single man. Dat scheelt veel gezeur. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die gestoorden in hier.  
15 dagen
MR. 31 jaar Antwerpen - Edegem
Een onderdanige vrouw...?
Welke onderdanige vrouw wil de touwtjes in handen geven van den ervaren dominante man? Momenteel zoek ik terug een bereidwillige speelvriendin. Vrouwen die graag geblinddoekt en gebonden worden of die een eerste ervaring willen beleven mogen reageren!! Eerst bespreking om te zien of er een Kinky match is...  
16 dagen
Strenge Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGE(MIS)BRUIK
Ik zoek een TOTAALslet”, die door deze Meester kan gebruikt, misbruikt en opgebruikt worden. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, milking, fetishes (plassen en beplast worden, voetjesfetish …), pis, spuug, sperma en squirtvocht slikken, keelneuken, masturbatie, exhibitionisme, tongzoenen en beffen (hmm), facesitting, dienen, BDSM, SM, electro, orale/vaginale/anale seks in diverse posities, doggy style, rapeplay, “bewerken” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- cunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, punishment corner, …. Ik heb attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen !! zijn prioritair. Ik zoek ENKEL een SLAVIN (GEEN man …). Dit is een eerlijke oproep. Reactie + foto(‘s)! GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en parfum. Je hebt een hoge pijngrens en zéér slaafse zelfdunk. Je wordt graag extreem vernederd!  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
welke dominante geile oudere man ontvangt seksdienaar
Ik had een vaste oudere dominante man die me geregeld ontving om me aan zijn lusten te onderwerpen maar die is verhuisd naar het buitenland. Ik zoek nu iemand om hem te vervangen. lees goed en reageer enkel indien u aan het profiel voldoet. U bent een oudere dominante en potente man die ervan houdt gehoorzaamd te worden. U denkt enkel aan uw genot en bent gewoon gediend te worden. Binnen de wederzijds afgesproken grenzen moet ik u gehoorzamen. Dat kan inhouden: keuring van mijn naakte lichaam, billenkoek, pijpen op bevel, indien u dat wenst mijn kontje laten gebruiken, uw zaad ontvangen waar u het wenst. Graag word ik uitgenodigd op een auditie bij u in de buurt om mijn onderdanigheid en gewilligheid te tonen. Bij een klik kom ik graag op regelmatige basis om u van uw zaad te verlossen. Reageer aub met een duidelijke omschrijving van uw stats en wensen en ik kom discreet naar u toe. Dit kan ons geile geheimpje worden.  

welke dominante geile oudere man ontvangt seksdienaar
  1   2   3