Zoeken naar dominant*

Uw zoekactie voor dominant* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Victoria 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meesteres zoekt slaafje
Seksmeesteres op zoek naar een serieuze onderdanige die klaar is om de wereld van overheersing en onderdanigheid te verkennen Ik heb mijn privékelder om te ontvangen. Geïnteresseerd in een langdurige dominantierelatie Dat kan een jaar of langer duren Mijn kinken zijn Foot fetish, Dominant and submissive, BDSM, Breath play, Nylon fetish, Voyeurism, Exhibitionism, Role play, Objectification, Sadism and masochism, Golden showers and piss play, Erotic humiliation, Cuckholding, Cock and ball torture  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Meester 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Subje wel extra
Hallo, Voor men sub dame zou ik extra persoon, dominant, daddy, enz.. Ze is 26jaar , slank, verzorgd.  
FetishTop 30 jaar Limburg - HASSELT
Fetish Date voor door de dag of vanavond
Regio limburg, ik verplaats of we gaan op kamer. Ik: dominante top 1m70 met veel fetishes op zoek naar onderdanige bottom. Veel kan en mag, doe je voorstel - fantasieën. Normaal geschapen maar in bezit van grote cock sleeve voor de durvers. Hygiëne belangrijk. Doe je voorstel, voor echte durvers!  
gisteren
Spank gever 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie wil een discipline moment ?
Discrete welopgevoede man wil fungeren als iemand's disciplinaire uitvoerder met spanking en/of meer. Voor vrouwen van alle leeftijden, mannen misschien alleen indien mager tot slank en quasi onbehaard lichaam. Niet voor dominante personen. Meerdere keren mogelijk, niet echt tijdsgebonden. Reageer met uw realistische verwachtingen.  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Emdee 44 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
gisteren
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een extreme dominante meester
Ben op zoek naar een extreme dominante top meester die weet hoe hij een bareback of gangbang kan organiseren voor mij met meerdere mannen om mij te laten neuken en laten pijpen zonder grenzen waar u wilt.  

Zoek een extreme dominante meester
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto  

Dominant gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10