Zoeken naar eerste maal

Uw zoekactie voor eerste maal leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
slaafwillem 50 jaar Vlaams-Brabant - Kapelle-op-den-Bos
Totaalslaaf zoekt Meester(es) of Trans-Meesteres
Totaalslaaf zoekt Meester(es) voor TOTALE OVERGAVE ,na grondige opleiding van U of JULLIE zou ik graag TPE slaaf worden bij U of bij mij ,geen zeggenschap meer , ik ben BI-BOTTOMSLET van 1m73 86kg 50j ,kan dienen als SEXSLAAF en DIENSLAAF ,het eerste heeft mijn voorkeur ,dit is een niet commerciële advertentie dus vraag me geen geld ,wel na goedkeuring van mijn opleiding mag de Meester(es) over mijn bezittingen beheren ,geen bi-tops echte Meesters wil dit professioneel doen en me geheel inzetten tot mijn overste hopend op een juiste mailtje van de juiste persoon ben beginnend dus je kan me maken zoals jij me wilt mvg slaafwillem  
gisteren
Ros 28 jaar Antwerpen - Brecht
Eerste keer
Ben op zoek naar een meester/meesteres die me kennis kan laten maken met bdsm of bondage. Ben graag onderdanig en heb jammer genoeg nog geen ervaring  
toilet 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Perverse Dom
Ik zoek een Dominant uit regio gent voor een - bij klik - een langdurige D/s relatie. Mijn ideale Dominant is extreem pervers van geest, fantasierijk, houd van experimenteren en regelmatig lang uitgesponnen dates. Uiteraard ook discreet en een gezonde dosis verstand. Ikzelf ben een slanke onderdanige man met ditto eigenschappen. Mijn kicks: vernedering, grenzen verleggen en me langzaam verliezen in een perverse wereld die we samen creëren. Bij interesse spreken we eens af voor een eerste kennismaking.  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
subM 27 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
ervaren dominant gezocht
Graag was ik in contact gekomen met een ervaren dominant persoon. (M/V/K) die me verder kan begeleiden in mijn ontdekkingstocht. Ikzelf ben een slanke, sportieve 27 jarige jongeman uit Oost-Vlaanderen. Verzorgd, discreet, ... Ik heb al wat eerste ervaringen opgedaan, maar ben nu op zoek naar iemand voor een langere periode, die me kan pushen om grenzen op te zoeken en verleggen. Meer informatie en eerste kennismaking doe ik graag via mail. Veel is besreekbaar.  

ervaren dominant gezocht
Master G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky seks
Hou je van kinky seks? Opdrachten? Vernedering? Bondage? Neukmachine? Forced bi? Gang bang? Bijverdienen? ... veel is mogelijk. Ik ben een sportieve man van 39. Meer dan 10 jaar in dit wereldje en vele leuke contacten opgebouwd. Geen fake gedoe. Ik bied u de nodige discretie, hygiëne, en veiligheid. Dus dames. Hou je van kinky seks? Spreek me dan aan en de eerste stap is gezet. Je zult er geen spijt van krijgen. We leven maar 1x, dus... let's life. Mensen die bereid zijn om te facecammen die krijgen zeker een streepje voor. Dit is gewoon om te zien dat we niet fake zijn.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivagie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Ronald 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek vrouwvriendelijke date
Hallo, ben op zoek naar een dame die tijdens de date de touwtjes wil in handen nemen en die houdt van orale verwenning. De klemtoon ligt volledig op jouw genot. Locatie nader te bepalen, bvb bij mij, bij jou, op kamer? Uiteraard is een eerste kennismaking mogelijk op neutraal terrein. Bij wederzijdse klik zou het leuk zijn moest dit niet eenmalig zijn. Groetjes  

Zoek vrouwvriendelijke date
  1   2   3   4