Zoeken naar ex*

Uw zoekactie voor ex* leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Emperor 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in Crime
Hardwerkende levensgenieter zoekt “partner in crime” voor intense, maar discrete ontmoetingen. Ik (M): levenslustig, dominant tussen de lakens, verzorgd, gebonden, 50, groot, breed geschouderd, geschoren, respectvol. Jij (V): ruimdenkend, intelligent, ongeremd, zeer sterke sexuele energie. Een warmbloedige vrouw die zich graag laat leiden in bed (of tegen de muur), verzot op experimenteren, tussen 30 en 50. Het doel: mekaars fantasieën realiseren en voor samen vingerlikkend genot ervaren... Nymphomane en/of onderdanige bi-trekjes meer dan welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.... Tintelt het ? Reageren !  
gisteren
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat je zich moet klaarstellen. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 40 km.  
gisteren
human toilet 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Perverse dame, koppel of groep gezocht
Ik zoek een zeer perverse dame of koppel die in is/zijn voor extreem dirty: wederzijds op elkaar plassen en kakken, drinken, eten, ... stijl Hightide. Ik zoek ook aansluiting bij een gemengde perverse groep die scatparties organiseren. Ik ben zelf een man van 59 jaar, volledig taboeloos, maar desondanks met niveau. Leeftijd en uiterlijk onbelangrijk zolang jullie maar echte liefhebbers van pis en stront zijn.  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  
tom 30 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
zoek iemand die fantasie wil waarmaken
Hoi ik ben tom 30j m76 90 kg en wordt opgewonden van de gedachten om als slaaf gebruikt te worden door vrouw man of koppel ! ik heb hier nog geen ervaring mee maar wil dit wel eens ervaren ,graag kan je mij ontvangen en dan met de nodige hygiene en discretie uiteraard wel GEEN EXTREMEN !!! mss tot binnenkort  
Peter 54 jaar Antwerpen - Essen
Ben jij een "bratty" en onderdanig meisje?
De laatste tijd ben ik vanwege omstandigheden wat minder actief geweest in de BDSM-scene maar het begint toch weer wat te kriebelen en wil daarom de draad oppakken en weer invulling geven aan mijn gevoelens als Dominante Daddy. Daarom zoek ik contact met een "little girl" (wel 18+), eerst om mee te chatten of te mailen, en als het klikt, te ontmoeten. Een "bratty" meisje met onderdanige gevoelens om streng op te voeden, sturing te geven.....en om mee te spelen en te experimenteren....maar ook om te knuffelen en veiligheid te bieden. Ervaring is niet vereist. Bij mij mag ze zijn wie ze wilt zijn. Hoe we dat verder invullen overleggen we samen. Interesse om met mij mee op ontdekkingsreis te gaan?.....dan hoor ik het graag en we zien wel wat er van komt.  
Michael 55 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),... Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
TV Britt 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Tgirl zoekt Dominante top /Meesteres
Ik ben een zeer onderdanig travje dat opleiding zoekt tot subslet/hoer. Buiten de normale extremen heb ik geen taboes. Wie wil me helpen en mij vernederen misbruiken en laten gebruiken?  

Tgirl zoekt Dominante top /Meesteres
golden slut 19 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
  1   2   3   4   5   6