Zoeken naar ik speel

Uw zoekactie voor ik speel leverde 11 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou?  
Kjero 31 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Bondage Slaaf
Graag wil ik kennismaken met (soft) bdsm en heb geen ervaring. Wat ik verlang is stevig vastgebonden worden voor lange of korte tijd dit is belangrijk voor mij het machteloos zijn. Wil steeds wel dingen proberen en grenzen verleggen, spanking, edging, opsluiting, enzo.. Stiekem verlang ik ook om als vrouwelijk sletje te kleden, panty, bodystocking.. dus dit is ook mogelijk Sportkleding, spannend wielrenpakje, worstelpakje, het is allemaal mogelijk bij mij.. Het enige wat ik zoek is iemand met ervaring, (speelruimte), en respect. Voor alle duidelijkheid zoek ik geen sexdate.. Scenario vind ik ook spannend, opsluiting ontvoering, enzo.. Zijn hier eerlijke mensen? Leuke voorstel en jou intresse is welkom ik reageer zeker weer. Zelf ben ik sportief en discreet iemand  

Bondage Slaaf
Onderdaantje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Welk koppel wil een onderdaantje
Hallo, ik ben een gehuwde onderdanige zeer verzorgde bi man in een bijna sexloze relatie 45 lentes. Ik zou graag een koppel leren kennen om het volgende te doen. Ik maak jullie klaar voor de daad: pijp en speel de man keihard, lik, bespeel, masseer de vrouw kletsnat, misschien al tot een eerste hoogtepunt, daarna doen jullie de daad, terwijl verwen ik eventueel de vrouw haar borsten of voetjes. Nadat jullie gekomen zijn lik en zuig ik jullie beiden terug helemaal proper. Welk koppel zou mijn fantasie waar willen maken. Ik kan tijdens de week overdag afspreken. Geen fake aub. Zou zeker op regelmatige basis kunnen. Zeer veel kan, zelf ben ik ook neukbaar en bespeelbaar door beiden of 1 van jullie en voor zeer veel in zolang ik maar onderdanig kan zijn. Ik doe alles voor jullie genot  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou?  
Maxim 25 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Boy 25j zoek slet die gebruikt wil worden. Eventueel vnv al
Boy 25j 180/95 zoekt slet (max 28j) om te gebruiken. Liefst iemand die kan ontvangen maar is geen vereiste (kan soms ook ontvangen). Ik sta voor veel open maar luister ook naar uw limieten. Open voor gasten die nieuw zijn met sm of al ervaring hebben. Maakt mij niet uit. Speelgoed is aanwezig. Indien interesse reageer dan met foto, stats, wat je kinks zijn en of je al dan niet ervaring hebt. En stel uzelf natuurlijk ook voor. Antwoord zonder gevraagde info wordt genegeerd! Zoek eventueel nog voor vandaag maar hoeft niet.  

Boy 25j zoek slet die gebruikt wil worden. Eventueel vnv al
16 dagen
DURON 50 jaar Limburg - Maasmechelen
een onverzadigbaar sletje gezocht.
Ben jij die onverzadigbare vrouw die nooit genoeg kan krijgen en meerdere orgasmen na elkaar kan krijgen. Jij bent een onderdanige vrouw, kunt je orgasme uitstellen tot ik je de goedkeuring geef. Je bent niet vies om te experimenteren en houdt van kinky seks. Je wordt vastgebonden, weerloos lig je daar terwijl ik met je kutje speel tot je niet meer kunt maar van ophouden is geen spraken. Ik mag je in al je gaatjes nemen en je smeekt naar meer. Ben jij deze vurige vrouw of je bent misschien een muurbloempje met deze verlangens, aarzel dan niet om op deze add te antwoord. Ouderdom en uiterlijk zijn van geen belang. Van uiterst belang zijn hygiëne en discretie. Stel je even voor en fotootje altijd welkom.  
19 dagen
Onervaren 40 jaar Noord-Brabant - Valkenswaard
Eerste keer plassex
Heb al enige tijd de wens om een door een vrouw onder geplast te worden terwijl ik met mezelf speel. Is er een vrouw die me deze ervaring wil geven? Ik kan je ontvangen. Ben een slanke man, spontaan en goedlachs. Hopelijk vindt ik via dit platform de juiste vrouw.  
25 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lede 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
Mr Elias 64 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Beginnend Prive Bdsm Clubje - bi slavin en ond koppel gezocht
Meester 64 met totaalslaaf is op zoek naar een vast bi onderdanig koppel, een vaste bi slavin en een vaste Bi Meester om een Bdsm minded gezelschap te vormen voor intense sessies - Beschik over een Bdsm ruimte met aangesloten speeltuin - Belangrijk is voldoende tijd hebben, gewillig en Bi zijn.  

Beginnend Prive Bdsm Clubje - bi slavin en ond koppel gezocht
Mr Elias 64 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Beginnend Prive Bdsm Clubje - bi slavin en ond koppel gezocht
Ik ervaren Meester zoek nog een bi slavin en een bi onderdanig koppel - een echte Bi Meester is ook welkom met de nadruk op BI. Heb ingerichte ruimte en speeltuin. Belangrijk is gewillig zijn, leergierig en tijd hebben. Sessies gaan door in het weekend. Meer info via mail na ernstige reactie  

Beginnend Prive Bdsm Clubje - bi slavin en ond koppel gezocht
  1   2