Zoeken naar ik zet

Uw zoekactie voor ik zet leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt eens een gangbang
Ik zoek al en tijdje en pff wat heb ik de afgelopen maanden veel fakers en veel gestoorden mee gemaakt. Maar vandaag is me verjaardag en wie weet brengt dat geluk. Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik begrijp dat goed want je weet nooit als vrouw waar je terecht komt en met wat voor mannen je te maken krijgt. Ik regel alles voor je Ik regel een locatie. Na een real kennismakingsgesprek zet ik een adv en kiezen we daaruit samen de mannen uit. En tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid. Zodat jij zorgeloos kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd maakt niet uit. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want vaak kan iets stiekems veel spannender zijn. Ook ik ben geen single dus ben heel discreet. Wie is real en wie durft de stap te zetten. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk serieus uit naar die ene vrouw die wel serieus is  
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
zoek top of meester
wie heeft zweep en zet mij vol striemen jong of oud ik pijp en rim 170m 60kg 14cm  
17 dagen
Meesteres 27 jaar Limburg - Maaseik
Meesteres zoekt slaaf
Ik ben een 27 jarige meesteres die op zoek is naar een online slaafje die de controle uit handen wil geven. Ik zoek een slaaf van maximaal 35 jaar die van spanning en vernedering houdt . Gehoorzaamheid en discretie vereist. Zet zeker een foto van je en je leeftijd bij je reactie.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk leven. Drukke baan. Relatie. Maar je mist iets. In je relatie is er weinig sex. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex. Meerdere orgasmes. Tot je voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. En wie wilt daar verandering in. Reageer dan. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Niemand komt dit te weten. Ik ben zeer discreet. Samen kunnen we genieten en erna ga je voldaan na huis. Ik zoek iemand om regelmatig mee te genieten. Wie zet de stap wie is serieus. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  

Welke vrouw herkent dit
26 dagen
Keurder 62 jaar Antwerpen - Ranst
Geblinddoekte keuring
Welke man zet zijn vrouw ter keuring, als ik toekom ? Dit kan met of zonder blinddoek. Ik betast haar, kleedt haar subtiel tot ze zich volledig naakt moet tonen. Ik keur en betast haar intiem. Intieme houdingen aannemen. Scenario kan aangepast worden aan jullie wensen. Ik hou mij aan de vooraf gemaakte afspraken. Ik ben discreet en zeer hygiënisch.