Zoeken naar ik zoek

Uw zoekactie voor ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
gisteren
Stijn 44 jaar Limburg - HASSELT
Luier/pamper
Zoek iemand die graag in een luier/pamper wil verwend worden  
gisteren
Mr met slaaf 56 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
slaaf zoekt slavin om Meester te dienen
ik, slaaf ben op zoek naar een slavin om de Meester samen te dienen - Meester heeft een dugeon met een tuin die volledig afgesloten is - het is een aparte wereld op zich - Meester is 60+ en heeft heeft veel ervaring - slavin zal opgeleid worden samen met mij tot totaal onderdanig. Belangrijk is, inzet en geen gecompliceerde relatie hebben - liefst single - leeftijd onbelangrijk.  
gisteren
Lekker 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Kinky lesbische relatie
60 jarige voyeur is op zoek naar een kinky lesbische relatie(moeder-dochter,2zusjes,familie feestje mag ook)die ik mag begluren tijdens hun sexspel xxx  
gisteren
Dominique 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pegging
Ik ben heterosexuele man die houd van anale stimulatie in mijn gespoeld kontje en er geweldig van kan genieten. Ik zoek vrouw die mij wil nemen met mijn nieuwe voorbinddildo of strapon bij mij thuis. Vooraf duidelijk afspreken waar onze grenzen liggen.  
Pavel pauwels 32 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bondage
Zoek bondage die ervaring geeft met bondage  

Bondage
gisteren
Michael 55 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),... Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
slaaf 54 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
kuisheidsgordel
zoek echte kuisheidsgordel , liefst een carrara voor man  

kuisheidsgordel
gisteren
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
gisteren
N̈eukslaaf/lusts 64 jaar Antwerpen - Rumst
B eukslaaf/lustslaaf zoekt meester voor africhten/opleiden tot neuk en lustobject
Ik ben een jonguitziense zestiger en ben door een vorige meester afgericht/opgeleid tot neukslaaf/lustslaaf. Ik ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik zoek een meester/meesteres of dominante ante trav/ts om mij tot hun vezut te maken als hun neukslaaf/lustslaaf. Om mij uite lenen aan hun klanten. Ik geb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Iik ben ik een verwijfde slaaf. Ik woon alleen en kan ontvangen alke dagen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10