Zoeken naar kont*

Uw zoekactie voor kont* leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Menen
Poep
Je komt binnen en gaat naar het toilet. Wanneer je klaar bent zit ik klaar om je kont proper te likken en je pik leeg te zuigen. Wie kickt hier op?  
koen 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
spanking voor stoute jongen
Is er iemand die zijn spanking skills wil testen op deze gewillige billen. Deze jongen wordt helemaal mak na een goed pak voor zijn kont. Liefst echte liefhebbers van billenkoek geven en krijgen. Moesten er ook dames zijn dit willen proberen, graag  

spanking voor stoute jongen
gisteren
Rubber latex 58 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Rubber latex
Ik singel man 58j reg heist op den berg zoek vrouw of Koppel die ook houden van rubber latex en samen willen genieten ik hou er van om mij te laten melken met rubber handschoenen aan en mijn kontje vingeren en open zetten zo ver en zo diep als het kan  
gisteren
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken om genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Zij kan mijn gezicht berijden met haar kutje en kontje om zich lekker lang, diep en uitgebreid te laten likken. Of wil ze lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen haar benen lig en je lik. Ik kan hem pijpen, mijn mond diep laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken.Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf.Zijn zaad uit haar kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen en laten genieten.  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat je zich moet klaarstellen. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 40 km.  
Sub 48 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Pieters-Leeuw
Domina gezocht voor regelmatige dates
Welke domina heeft zin om zich geregeld eens te goed te doen aan mijn lijf. Ik hou van een spel op een gelijk niveau (geen rollenspel, geen vernederingen). Je mag me blinddoeken en vastbinden. Beentjes in de lucht dat mijn ballen, piemel en kontje zich mooi presenteren. Eerst bind je mijn ballen a, en spankt ze knalrood om ze nadien met kaarsvet te behandelen. Je glijdt de dilators lekker diep in mijn penis en teaset hem met electro. Nadien neem je mijn kontgaatje onder handen. Je masseert mijn prostaat, ald dan niet met buttplugs en dildo's. je traint mijn kontje zodat je het diep kan neuken. We kunnen ook samen naar een sm-club gaan om daar te spelen. Ik heb thuis al heel wat speeltjes. Interesse? Laat iets weten.  
Thor 44 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Assplayer man vrouw koppel
Wie heeft zin om mijn hoerenkont te verwennen. Dildoplay vingeren tot mijn prolaps naar buiten komt.  
Steff 63 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Slaaf zoekt meester of meesteres
Slaaf zoek een meester Ik kan ontvangen tijdens de week in de voormiddag vrouw is dan gaan werken Ik sta voor veel open maar geen pis of kan en ook geen blijvende letsels Ben graag op de kont geslegen of geblinddoekt geboeid noem maar op heb bijna alles graag Voor de meester heb ik ook naakt foto’s van mijn vrouw staan op de pc Gft en hopelijk tot vlug  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een meester of meesteres bdsm
Zoek een meester of maîtresse voor bdsm op mij.wat ik zoek is sondes in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis, Stretching van de ballen. Vastgebonden met mijn bennen open.kan bij mij thuis ontvangen vanaf 8 juli elke dag. Of mag ook ergens anders zijn waar uk moer zijn .  

Zoek een meester of meesteres bdsm
  1   2   3   4   5