Zoeken naar laat de

Uw zoekactie voor laat de leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
gisteren
Siem 26 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Onderdanige jongen zoekt nog..
Licht ervaren jongen zoekt bdsm ervaringen. Sta voor veel open, laat vooral weten wat je wellicht voor zou stellen en wie weet! Beschik over vervoer, en in voor een, of wellicht meer leuke momenten wil ik zeker een stukje rijden indien nodig.  
gisteren
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moeder oraal verwennen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs.ik laat je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
WalterBiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Soft BDSM
Ik ben senior bi en Bottom ,soms crossdresser,geen trav, dus geen pruik of make up of heels, ik heb een korte snor,ik draag graag lingerie met eventueel kort kleedje of kort rokje, kan ook wel puur natuur voor wie dat wil,niet roker,62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal,ik laat mij graag doen door 55+, graag soft bdsm, veel kan en mag, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Soft BDSM
gisteren
Emdee 44 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
Jef 53 jaar Antwerpen - Turnhout
Fantasie of ??
Waar mag ik me aanbieden om plas en of zaad te ontvangen? Liefst zo veel mogelijk. Ben verzorgd. Max 5km rond turnhout. Mag man/mannen/ vrouwen/kpl / trv zijn. Of wie bied me aan op een plas en zaad gangbang. Laat jullie ideeën maar horen.  
Meester 63 jaar Antwerpen - Bonheiden
Geen Vanilla
Als vrouw voel je je goed in je vel , maar intiem verlang je naar iemand die voor jou beslist , je grenzen verlegt , je laat genieten van je overgave. Deze Meester van 62/180/88 verzorgt en aangenaam in omgang geeft het je.  
hoi 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
hoi
Hoi Ben maar gewone kerel slank en zoek maatje slank voor geregeld genieten, vrijen voelen en meer. Nog volop ontdekkend, wellicht versa, openminded ook voor koppel. Wel safe discreet wat creatief. Kinky zin ook soms. Wie laat me veel ontdekken... en haalt dat kantje uit mij? Ik kan niet ontvangen...  

hoi
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent zich hierin
Wie mist net zoals ik spanning in haar relatie. Wie wilt er weer dat speciale gevoel voelen. Die opwinding in je buik. Je lichaam voelen trillen als iemand je aanraakt. Gewoon de kick van het vreemdgaan. Wie wilt er uit de sleur stappen van een saaie relatie. Zonder het risico je partner te verliezen. Wie wilt gewoon van hun partner houden maar af en toe gewoon lekker genieten zonder dat iemand dit weet. Je weer vrouw voelen. Weer iemand in bed hebben die jou als lust en genot ziet. Die niet na kwartier klaar is. Maar jou uren verwent. Je vele orgasmes bezorgt. Je laat zweten. Trillen Wie mist dit. Welke vrouw herkent dit en durft reageren. Ik zoek al een tijdje en altyd zijn het fakers en grappenmakers. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9