Zoeken naar mannen met

Uw zoekactie voor mannen met leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Getint koppel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Verzorgd bi koppel
Hoi we zijn getint bi koppel en zoeken een lekker bi dame of bi koppel bdsm mag ! We zijn heel hygiënisch verzorgd en zoeken hetzelfde natuurlijk! Wap fun met snoep en glaasje whisky of bier vinden we heel leuk en ontspannend;) maar geen must !!! Geen mannen alleen aub doe geen moeite!!!  

Verzorgd bi koppel
gisteren
johny 59 jaar Limburg - Beringen
Onderzoek of keuring bij de dokter.
Voor vrouwen (of koppels) die het wel leuk vinden om op onderzoek te gaan bij de dokter. Er staat u een volledig en doorgedeven onderzoek te wachten waarbij opwinding en multi-orgasmes zeker niet vergeten worden. De dokter blijft steeds gekleed, maakt op voorhand de nodige afspraken en komt deze dan ook minutieus na. U wordt ontvangen door een dokter met veel ervaring in een goed ingericht kabinet met de nodige medische en erotische instrumenten, dus niet twijfelen maar reageren. Geen solo mannen a.u.b. . Hopelijk tot ziens.  
T en J 51 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Gebruik voor lust
Ik hou er van om regelmatig door leuke mannen met NIVEAU gebruikt te worden... GEEN Pijn maar Lust! Weet jij hoe een vrouw voor uw genot te manipuleren en gebruiken? Zelf ben ik een slank milfje met ros poesje, ben lief, gewillig en bij de juiste klik voor veel te vinden. Graag spreek ik regelmatig af voor trio of mini-Gangbang. Afspreken doen we, mijn partner en mezelf, in Oostende op appartement.  

Gebruik voor lust
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Samen wandelen, iets gaan drinken, eten, over alles praten zonder taboes, erotiek! Maar...die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen kan dan ook! Dit is een serieuze advertentie! Dus...ik wil GEEN FAKERS!  
Cd MRS en slet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
CD Meesteres en haar jonge slet zoeken voor 16/06
Goedendag, jonge slet hier van de CD meesteres. Wij zoeken voor 16/06 nog een aantal dominante en top travjes en cd. we zoeken geen mannen. lak en latex hebben een voorkeur en zou rond 21u beginnen. Alvast bedankt en tot zondag misschien.  

CD Meesteres en haar jonge slet zoeken voor 16/06
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Stuk neukvlees
Wij zijn een ervaren ds koppel samenwoont Zoeken naar een lust slavin iemand die gebruikt word als neukvlees En tegen een stootje kan want tis meer dan enkel een dekken Trefwoorden fist, geforceerde orgasmes , spuitend komen , grof taal gebruik , respectloze sex enzo,,,, Wij ontvangen vlot en zeer discreet Geen MANNEN  

Stuk neukvlees
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Gulzige opa 77 jaar Antwerpen - Berchem
Piss and cumdump CBT
Wie mishandelt dit klokkenspel tot orgasme? In ruil zuig ik je helemaal leeg en slik jouw hopelijk veel warme room. Ook mag je in mijn mond pissen terwijl ik je pijp. Meerdere mannen welkom. Alleen niet rokers en enkel blote eikels. Ik verplaats me met openbaar vervoer op dinsdag, woensdag of donderdag  

Piss and cumdump CBT
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Met mij gaan wandelen, iets drinken, eten, praten over alles zonder taboes, erotiek! Maar ook...mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen is dan zeker mogekijk! Dit is een serieuze advertentie! Dus ...ik wil GEEN FAKERS!  
Spanker 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie wil een discipline moment ?
Discrete welopgevoede man wil fungeren als iemand's disciplinaire uitvoerder met spanking en/of meer. Voor vrouwen van alle leeftijden, mannen misschien alleen indien mager tot slank en met een quasi onbehaard lichaam. Niet voor dominante personen. Meerdere keren mogelijk, niet echt tijdsgebonden. Andere interacties zijn bespreekbaar. Reageer met uw eigen realistische verwachtingen.  
  1   2   3   4   5   6   7