Zoeken naar max*

Uw zoekactie voor max* leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meesteres 27 jaar Limburg - Maaseik
Meesteres zoekt slaaf
Ik ben een 27 jarige meesteres die op zoek is naar een online slaafje die de controle uit handen wil geven. Ik zoek een slaaf van maximaal 35 jaar die van spanning en vernedering houdt . Gehoorzaamheid en discretie vereist. Zet zeker een foto van je en je leeftijd bij je reactie.  
Meesteres 27 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Meesteres zoekt een slaafje
ik ben opzoek naar een online slaaf van Max 35jr die zich totaal wil overgeven. Een slaaf die naarmate dat het mogelijk is klaarstaat voor zijn meesteres en niets te verbergen heeft. Wil jij graag 24/7 met je gedachten bij je meesteres zitten en hou je ervan om je controle echt helemaal uit handen te geven stuur me dan alvast je leeftijd en een foto van je. Xx  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk leven. Drukke baan. Relatie. Maar je mist iets. In je relatie is er weinig sex. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex. Meerdere orgasmes. Tot je voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. En wie wilt daar verandering in. Reageer dan. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Niemand komt dit te weten. Ik ben zeer discreet. Samen kunnen we genieten en erna ga je voldaan na huis. Ik zoek iemand om regelmatig mee te genieten. Wie zet de stap wie is serieus. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  

Welke vrouw herkent dit
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een relatie. Een druk leven. Er is weinig spanning in je leven. In bed leven jullie een beetje naast elkaar. Sex is er amper en als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Je wilt je lichaam voelen trillen van opwinding. Je wilt meerdere orgasmes tot je helemaal voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Wie mist dit reageer dan. Niemand komt dit te weten. Ik ben heel discreet. Leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Waar is die ene serieuze vrouw. Getrouwd of single maakt niet uit. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
echte huisslaaf zoekt meester/es
Ik ben een echte huisslaaf opzoek naar een echt meester/es die wel kan ontvangen om daar echt klusjes te doen of straf te krijgen, maar ook mijn meester/es verwen of bedien. gelieve enkel te reageren bij echte interesse groetjes max  
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
onderdanige zoekt dominant persoon
Ik zoek een dominant persoon M/V voor morgen tussen 8.30 & 15uur voor vernedering en spanking of een vrouw die van een massage houd met of zonder happy end. ik kan ontvangen.  

onderdanige zoekt dominant persoon
  1   2   3   4