Zoeken naar mezelf wilt

Uw zoekactie voor mezelf wilt leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of his life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
gisteren
Piet 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Meesteres zoekt lust slavin
Ik 45j man moet voor mijn meesteres een kinky openminded lust slavin zoeken. Welke vrouw wilt meer lust in haar leven. Fantaseer je hier al lang over. Maar durfde je nooit reageer dan. Al je wensen worden waar gemaakt. Je grenzen worden gerespecteerd. Alles is bespreekbaar. De meesteres kent weinig taboes. Dus hoe kinky je ook bent alles kan. Ze zoekt iemand voor een langdurige relatie. Waarin je samen met mij door haar gebruikt word. Wie wilt spanning. Sensatie. Single of getrouwd. Maakt niet uit. Ook als je man dit niet mag weten is je geheim veilig bij ons. Leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Wel toewijding en eerlijkheid. Wie durft zich over gegeven aan haar lusten en aan de lusten van de meesteres. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die zich meld  
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student sissy slave
Hey, ik ben een 24 jarige student die graag wilt experimenteren! Ik ben opzoek naar een meester of meesteres die me wilt domineren! Ik sta op voor heel veel dus ik ben al benieuwd naar wat jullie met me van plan zijn! Hoe kinkyer hoe geiler en ik hou ervan vernederd te worden! Stuur me effe een berichtje bij interesse!  

Student sissy slave
Daddy 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Daddy op zoek naar zijn little of babygirl
Hallo, ik ben een single Daddy en ben hier op zoek naar een jonge, onderdanige vrouw (+20) voor een vaste D/s-relatie, bij voorkeur een little of babygirl, voor de kenners. Voel je je graag klein en heb je little gedrag. Wil je beschermd worden en heb je leiding nodig. Wil je je veilig voelen in de armen van je Daddy die naar jou luistert en je begrijpt. Wil je een plaats waar je jezelf kan zijn zonder beoordeeld of veroordeeld te worden ? Stuur me maar een berichtje als dit je aanspreekt en er meer wilt over weten. Grtjs.  
Meester 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Chastity keyholder
Zeer onderdanig slaafje gezocht die in volledige chastity wilt gaan. Leging gebeurt enkel door je Meester die keyholder van de peniskooi blijft. Wie interesse? Ontvang discreet omgeving Oostende. Voorstelling met foto aub.  
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Na een weekend met alleen maar fakers waag ik een nieuwe kans. Je hebt als vrouw een druk leven. Drukke baan. Druk gezin. Je man heeft een druk leven. Sex is er bijna nooit. En is er als eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt paar uur passie. Maar ook geile sex. Tot je voldaan en moe bent. Je mist dat zalige gevoel. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Niemand komt dit te weten. Dit is ons geheim. Bij goede klik spreken we regelmatig af voor passionele geile sex. En erna ga je voldaan na huis. En ben je weer die gewone huisvrouw. Wie is real. Wie durf die stap te zetten. Ik hoop eindelijk eens dat er iemand serieus reageert  
Piet 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Meesteres zoekt slavin
Ik ben een 45 j man. Eigendom van een meesteres. Ik moet in opdracht van mijn meesteres een slavin zoeken. Welke vrouw heeft ervaring. Of fantaseert al een tijdje hierover. Wie wilt samen met mij de meesteres dienen. Er word vooraf kennis genomen van je wensen en je grenzen en die worden ten allertijde gerespecteerd. We zoeken iemand voor langdurige relatie. Wie is heel openminded en staat open voor kinky dingen. Veel kan. Er zijn weinig taboes. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Welke vrouw is serieus. We zijn de fakers en belovers beu. Kijk enorm uit naar naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier op deze site  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Ik zoek een onderdanige vrouw die puur virtueel contact wilt. Die opdrachten via mail ( en later eventueel andere kanalen) wil uitvoeren en hierover terug rapporteert.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wil dit
Ik ben een hetero man. Maar wil graag eens een lingerie slet zijn. Welke vrouw doet mij haar lingerie aan en gebruikt me dan als haar slet. Wil ook met een strapon geneukt worden eventueel. Ik ben er voor jou genot. Wie ziet dit eens zitten wie wilt dit graag eens doen. Ook wil ik graag eens een plassende vrouw likken tot ze klaarkomt. Wie wilt er van mij eens een geile slet maken. Alles is bespreekbaar. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie is real en wie is serieus. Je leeftijd speelt geen rol. Waar je vandaan komt ook niet. Ik verplaats me wel.  

Welke vrouw wil dit
Marc 52 jaar West-Vlaanderen - Menen
Zoek dominante 60 plus ongewassen
Hallo, echt geen dominante man vrouw die wilt komen om zich te laten rimmen, pijpen en ballen likken,beffen, facesitting, footloving, plas evt?? No fake. Zeer discreet.  
  1   2   3   4   5   6