Zoeken naar ook mail

Uw zoekactie voor ook mail leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen, interesse ? Mail me, altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
gisteren
Q Master 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie heeft interesse
Ik ben een ervaren Dominante bi man, momenteel in het bezit van een mannelijke slaaf in opleiding. Momenteel ben ik zoekende achter een bijkomende onderdanige persoon, dit mag een man, vrouw of koppel zijn. Belangrijk is dat je het ziet zitten om samen met de onderdanige slaaf mij te dienen. Alles gebeurd in overleg met respect voor je grenzen. Bij interesse een duidelijke mail terug. Ik verwacht al een duidelijke beschrijving van wie je bent, waar wel en al zeker niet voor open staat. Ervaring is niet nodig, wel de wil om ervoor te gaan.  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Mitch 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Dames ik zoek niks. Lees even de adv aub
Zijn er vrouwen die fantaseren over vreemdgaan. Maar het niet durven. Maar die wel over hún verlangen willen mailen. Want het wind je op. Elke keer denk je ik waag de stap maar om de ene of andere reden durf je niet. Dan kan erover mailen met iemand die je niet kent heel bevrijdend zijn. Of heb je fantasies waar je van denkt die zijn heftig en je kan er met niemand over praten. Of heb je bepaalde taboe fantasies die je verdringt maar steeds terug komen. Mail me dan. Ik word opgewonden van de verhalen en voor jou kan het een uitlaatklep zijn. Wie durft te mailen. Wie vertelt eerlijk hun verlangen en stuurt geen onzin verhaal. Ik hoop op leuke gesprekken. Welke vrouw durft te reageren. Ik zoek geen date en je geheim is veilig bij me  
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Discretie verzekerd.  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Helaba 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Helaba
Hallo, ben nog ontdekkend en eerder klassiek uitziende man. Zoek toffe maat of koppel of v die me alles laat ontdekken, langzaam aan... Kan jij ontvangen, ben je slank, verzorgd, discreet? Ik zoek niet eenmalig eigenlijk. Hou van sport en kan soms overdag, soms savonds. Is just genieten. Samen douchen en jij die me wat dingen verplicht? Soft en meer later? Mail me!  
Meester Beerke 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Meester Beerke BDSM Studio At Home West Vlaanderen Torhout
Hallo , Ik ben Meester Beerke. Ik run BDSM STUDIO AT HOME en heb ruim 38 jaar ervaring in deze BDSM-LIVESTYLE Wereld. Kan Ontvangen en Verplaatsen naar u wens. Ik leid brave huismoeders (slavin) op tot totaal slavin of tot het gene u wilt worden. Ik leid ook koppels op tot Dom/sub relatie. Ik geef ook Bondage en Breath Control Enz... lessen. Whipping , Spanking , Breath Control , Bondage , Opsluiting , Vernedering en zoveel meer kunt u verwachten en dit alles in huislijk feer verband. Het is de bedoeling dat u sexuele Fantasy's uitgewerkt worden hoe gek ze ook mogen zijn. Mail , bel of sms mij u wensen en Kinky gedachten door. Mvg Meester Beerke  
  1   2   3   4   5   6   7