Zoeken naar pijn*

Uw zoekactie voor pijn* leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Taster 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Keuring
MR. Zoekt dames - alle meeftijfen, maar wel 18+ natuurlijk- die willen of moeten gekeurd, vernederd worden ( bvb ook hoofd lelijk schrren..) Ook open staan (letterlijk en figuurlijk) voor opleiding of kennismaking tot pijnslavin. Hoe minder ervaring, hoe liever. Indien info of interesse, laat maar weten.  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
betrapt sletje 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Betrapt! Wat nu?
Ik heb mijn subje betrapt terwijl ze met haar vibro en kutje aan het spelen was terwijl de afspraak is dat ze dit enkel mag doen na goedkeuring of met toezicht van mij. Ze zal dus een straf moeten onder gaan. Wat zou een gepaste straf zijn? Ze is een pijn en lust sletje. Als opwarmertje zal ze mij een maand dagelijks DP moet pijpen en slikken terwijl ze op haar knieën voor mij zit, maar de straf mag veel verder en harder zij. Wat zouden jullie voorstellen? Bij een goed en realistisch voorstel is de kans groot dat ik je uitnodig om bij de finale aanwezig te zijn dus ten vroegste binnen een maand. CP Master  

Betrapt! Wat nu?
sexpijnwerkslaaf 49 jaar Antwerpen - Aartselaar
Extreme Meester gezocht
ik ben op zoek naar een Meester die me gebruikt als sex pijn en werkslaaf - 24/7 mogelijk - Mijn stats 49 180 86 16 gbbs kort haar. U bepaald taboes. U bepaald alles.  
M.M 67 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aaibaar subje (v) gezocht
Uitkijkend naar een fijne, leuke meid met onderdanige bdsm interesses. Mijn bdsm draait rond de lust en sensualiteit van jouw knappe jij in gebondenheid, van de symbiose tussen pijn en seksualiteit. Geen seksuele gemeenschap daarbij, maar wel degelijk een sterke lust- en seksuele beleving. Ik zoek dus wél iemand die lichamelijk voldoet aan mijn wens: een jong en vrouwelijk lichaam, eerder slank en liefst niet te groot. Spreekt dit je aan en ben je bereid je -binnen jouw grenzen- over te geven aan een bdsm spel met deze bdsm-er met ervaring, een rustige, aangename, discrete 60iger, om samen te genieten van deze wondere belevingswereld?  
Slaaf 60 jaar Limburg - HASSELT
Torture
Zoek meester of meesteres die mij kan helpen in sounding,cbt,pijn....zou graag iemand vinden die naalden door men lul en ballen steekt alsook men tepels.Ben zeer net en volledig kaal lichaam.Kan verplaatsen in Gans vlaanderen.  
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Eenbdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
  1   2   3   4   5   6