Zoeken naar regelmatig*

Uw zoekactie voor regelmatig* leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Michael 55 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),... Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
gisteren
Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
NO FAKE
Ervaren Bdsm Meester, 51, omgeving Leuven, single, zoekt een vrouw (+18 tot 40 jaar), een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, met of zonder ervaring, voor regelmatige Bdsm sessie of meer, kan ontvangen en verplaatsen. Het dragen van laarzen, lingerie, leren rok/broek of puur natuur vormen voor jou geen enkel probleem. Er zal verwacht worden dat jij volledig MIJ verwent, steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wordt in al zijn vormen. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn dat Bdsm soft of hard werkelijkheid worden en niet blijft bij woorden als je afspreek, ook deepthroaten, roleplay, indoor als outdoor, geneukt worden in verschillende Bdsm positie, pijpen, ook op vlak van bondage en discipline, spanking soft/hard, in het openbaar, naar clubs en privé feesten gaan. Interesse: Stel je dan uitgebreid voor met gezicht foto = antwoord + reply foto, Once you have me, I am your MASTER for ever!  
gisteren
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
gisteren
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees effe de adv dan
Na maanden adverteren. Met allerlei teksten moet ik concluderen dat het weinig uitmaakt wat je als man meld of zoekt. Dus laten we een lang verhaal kort maken en niet rond de pot draaien. Ik ben een man 45j. 192 lang. 92 kg en 18 cm. Niet single. Krijg een kick van een vrouw die wilt vreemdgaan. Dus welke vrouw wilt er regelmatig lekker genieten met een man zonder gezeur aan je oren. Hebben we beide zin in een paar lekkere uren. Appen we elkaar. Beleven we geile sex en erna gaan we voldaan na huis en niemand komt dit te weten. Is er een klik doen we vaker. Welke vrouw ziet dit zitten. Mag reageren. Bestaat deze vrouw ja. Durft ze reageren. Denk het niet. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Hou wel van een uitdagende sexy vrouw. Verzorgd. Make up. Mooie nagels. Ben benieuwd of er een reactie komt  
Gert 45 jaar Antwerpen - Boom
Sissy zoekt
Hoi, ben een beginnende sissy van 45. Ben regelmatig in de buurt van boom, of de blue V van Schelle. Is er iemand die me wat ervaring kan bezorgen als sissy? Heb wel kleine roze chastity en plug, helaas geen kleding(kan deze niet bijhouden). Ben zeer onderdanig van nature. Hopelijk kom ik hier iemand leuk tegen.  
marc 45 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Slaaf zoekt meester(es)
Onderdanige man zoekt meester(es) voor regelmatige sessies. Ik val meest voor bondage, pijn, lust en exhibitionisme (ook foto/film), maar ik wil vooral de controle uit handen geven aan jouw wildste fantasieën, inclusief kinky spelletjes, pegging, groepen, .... Ik heb een sportief en flexibel lichaam en ben gezond. Contacteer me snel. Ik kan enkel verplaatsen, liefst tijdens de week.  

Slaaf zoekt meester(es)
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je laat je onderdanig afmelken. je bent geil, proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het klikt kan het voor regelmatig. kandidaten graag een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
Mario 46 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een drukke relatie. En om wat voor reden dan ook is de spanning eruit. Sex is er amper. En als er eens sex is dan is het Max een kwartier. Maar jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Spanning. Orgasmes je wilt terug dat stukje vuur in je leven. Je wilt in bed terug dat vleugje geilheid terug. Welke vrouw herkent dit. En mist het zoals ik dit. Reageer dan. En wie weet kunnen we als het klikt samen van elkaar genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide voldaan na huis en kijken we uit naar onze volgende ontmoeting. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Single of getrouwd mag reageren. Wie durft te reageren. Wie wilt er voor de buitenwereld een nette vrouw vrouw zijn en stiekem regelmatig gewoon geil genieten. Alle remmen los in bed. Wie is serieus en geen fake.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Sensual 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Ruimdenkende geile vrouw
Ik ben een slanke en zeer geile man en zoek een zeer ruimdenkende vrouw voor een regelmatig contact. Beetje kinky mag zeker. Ik sta voor veel open en heb weinig taboe's. Masturbatie/edging, bi, trio, dirty talk, nmcf, spanking, exh/voy, dogging. Als dit je aanspreekt zie ik je reactie graag tegemoet  

Ruimdenkende geile vrouw
  1   2   3   4   5   6