Zoeken naar roke*

Uw zoekactie voor roke* leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben dus een enorme liefhebber van een moeder met zware hang borsten.is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
bi slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mr, Mrs, D/s koppel voor sonderen en anaal
Welke Meesteres, koppel waarvan dame D is en 's' moet assisteren, Meester (met zeer goed voorstel) wil mij verder inleiden in het sonderen? Heb net een nieuw setjes sondes ontvangen. Verschillende maten alles lengte 30 cm. Bij wie mag ik mij op de behandeltafel komen leggen en is mijn dick volledig van jouw om te gebruiken. Graag wel mensen die ervaring hierin hebben. Ik ben een vlotte discrete man, slank, steeds intiem geschoren en fris gewassen, niet roker, regio Brugge, kan gemakkelijk verplaatsen, discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Naast sonderen nog een ruime interesse, vooral in het rekken van mijn smal kontje om uiteindelijk te fisten.  

Mr, Mrs, D/s koppel voor sonderen en anaal
Gulzige opa 177 jaar Antwerpen - Antwerpen
Piss and cumdump CBT
Wie spuit mijn mond vol sperma in sexcinema Vingerlingstraat tussen 12 en 14u. Ben 70plusser 1,85m 95kg, grijs haar en snor, zuig en slik zoveel mogelijk grote ladingen warme room. Enkel niet rokers en blote eikels. AUB GEEN FAKERS. Wie mij kan ontvangen mag ook in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en mijn kloten en piemeltje mishandelen, afbinden en crescendo bont en blauw kloppen tot ik klaar kom. Het schijnt dat ik goed kan pijpen, dus, profiteer ervan en geniet.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G . H cup gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van een volslanke vrouw met zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen.Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
WalterBiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Soft BDSM
Ik ben senior bi en Bottom ,soms crossdresser,geen trav, dus geen pruik of make up of heels, ik heb een korte snor,ik draag graag lingerie met eventueel kort kleedje of kort rokje, kan ook wel puur natuur voor wie dat wil,niet roker,62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal,ik laat mij graag doen door 55+, graag soft bdsm, veel kan en mag, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Soft BDSM
Piss and cumdump 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gulzige opa piss en spermaslikker CBTLOVER zoekt
Geile genieters waar ik hen in hun badkamer op mijn knieën kan pijpen terwijl ze in mijn mond pissen en mij hun hopelijk veel warme room te slikken geven. Als ze het zien zitten mogen ze mijn kloten en piemeltje mishandelen, afbinden en crescendo bont en blauw kloppen tot ik klaar kom. Ik word niet geneukt. Geen rokers en fakers. Blote eikels vereist,enkel dinsdag,woensdag of donderdag.  
10 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik ben zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf.  
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Bi slaafje zoekt M. Mrs of koppel die een slaafje erbij willen om te gebruiken. Ik ben een lust en pijn slaafje, regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, discreet, hygiënisch en volg al jullie opdrachten stipt op. Ik zkt een M. Mrs.koppel die mij wil opleiden, gebruiken voor jullie wensen en lusten. Graag zou ik een opleiding krijgen in het leren pijpen/beffen met aansluitend slikken/creampie eating. Een 2de luik is mijn kontje vrij te gebruiken en dit te laten oprekken tot dit kan gefist worden en afgereden/volgespoten worden. Andere voorstellen zeker welkom en bespreekbaar zoals sounding, bondage,cbt,electro,... Wie wil mij onder zijn/haar vleugels nemen? Nederige groet Bi slave Bij reactie kijk ook eens in spam.  

Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
10 dagen
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
eenvoudig en toch moeilijk te vinden!!!
Ik ben een slanke, sportieve en verzorgde man van 67 uit het Mechelse. M82,77kg, niet-roker. Ik zoek een vrouw of koppel die op mij willen plassen, niet meer of niet minder. Alles is wel bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol. Je bent verzorgd en hebt een gezond BMI. Ik kan ontvangen en heb een hele ruime inloopdouche. Ik kan me eveneens verplaatsen binnen redelijke afstand.  
  1   2   3