Zoeken naar sex te

Uw zoekactie voor sex te leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Met mij gaan wandelen, iets drinken, eten, praten over alles zonder taboes, erotiek! Maar ook...mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen is dan zeker mogekijk! Dit is een serieuze advertentie! Dus ...ik wil GEEN FAKERS!  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
LOOK FOR A FREE-THINKING, WHITE, ASIAN OR BLACK WOMAN FOR RELATIONSHIP
Find a free-thinking White, Asian or Black woman 20j-65j for everything and relationship! Go for a walk me, have a drink, eat, talk about everything without tabous, eroticism! But...I will also be me sex slave, playing with men under my guidance! Living together is then possible! This is a serious ad! So...I want NO FAKERS!  
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees effe de adv dan
Na maanden adverteren. Met allerlei teksten moet ik concluderen dat het weinig uitmaakt wat je als man meld of zoekt. Dus laten we een lang verhaal kort maken en niet rond de pot draaien. Ik ben een man 45j. 192 lang. 92 kg en 18 cm. Niet single. Krijg een kick van een vrouw die wilt vreemdgaan. Dus welke vrouw wilt er regelmatig lekker genieten met een man zonder gezeur aan je oren. Hebben we beide zin in een paar lekkere uren. Appen we elkaar. Beleven we geile sex en erna gaan we voldaan na huis en niemand komt dit te weten. Is er een klik doen we vaker. Welke vrouw ziet dit zitten. Mag reageren. Bestaat deze vrouw ja. Durft ze reageren. Denk het niet. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Hou wel van een uitdagende sexy vrouw. Verzorgd. Make up. Mooie nagels. Ben benieuwd of er een reactie komt  
Mike 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wilt mij eens gebruiken
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar toen ik onlangs een weddenschap verloor en ik lingerie aan moest doen en op de foto moest merkte ik later op dat ik enorm opgewonden van werd. En nu fantaseer ik steeds over dat ik eens het sletje wil zijn van een vrouw. Welke vrouw doet mij haar lingerie eens aan en gebruikt me dan voor haar genot. Ook wil ik graag ze me eens neemt met een voorbindpik. Welke vrouw zou dit eens opwindend vinden. Reageer dan. Een lesbisch koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Al begrijp ik dat dat nog moeilijker te vinden is. Wil ook graag cuck zijn van een koppel dat me kan gebruiken voor al hun sex wensen. Wie reageert er en maakt mijn fantasies eens waar. Bij klik kan zelfs vaker  

Welke vrouw wilt mij eens gebruiken
gisteren
Meester T. 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Meester zoekt sex met geil vrouwtje ..
Ben jij het geil vrouwtje die haar wil laten neuken hoe meester het wil , onderdanig vrouwtje die haar meester geen neen zegt . Mondje neuken , bondage ,sex . Vrouwen in latex zeker reageren .  
gisteren
Robin 43 jaar Antwerpen - Herenthout
Geile vrouw of koppel met geil vrouwtje gezocht
Ben een mooie verzorgde man van 43 woonachtig te Herenthout 1m74 80kg en goed geschapen. Ik ben op zoek naar een geil vrouwtje dat geniet van non vanille sex. Ik zie mezelf niet echt als een echte dom/meester, maar meer als een begeleider in jou ontwikkeling en zoektocht als sletje. Bij voorkeur ben je een 3 holes open vrouwtje. Ik beschik over de nodige middelen en ervaring als begeleider. Wens je hierover meer info te verkrijgen, hoor ik dit graag, en bespreken we wat jij wil, en wat ik jou kan aanbieden. En misschien hebben we binnenkort heerlijke momenten samen. Geile groeten, Robin  
gisteren
Mario 46 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een drukke relatie. En om wat voor reden dan ook is de spanning eruit. Sex is er amper. En als er eens sex is dan is het Max een kwartier. Maar jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Spanning. Orgasmes je wilt terug dat stukje vuur in je leven. Je wilt in bed terug dat vleugje geilheid terug. Welke vrouw herkent dit. En mist het zoals ik dit. Reageer dan. En wie weet kunnen we als het klikt samen van elkaar genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide voldaan na huis en kijken we uit naar onze volgende ontmoeting. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Single of getrouwd mag reageren. Wie durft te reageren. Wie wilt er voor de buitenwereld een nette vrouw vrouw zijn en stiekem regelmatig gewoon geil genieten. Alle remmen los in bed. Wie is serieus en geen fake.  
Ikke 60 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Kinky dame
Wij zijn op zoek naar dame die in is voor kinky en perverse sex.Zowel plas als scat,geven en nemen.Wij zijn twee bi mannen van 58j en ontvangen op kamer.  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrijdenkende vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en een relatie! Met mij gaan wandelen, iets gaan drinken, eten, praten over alles zonder taboes! Maar...die ook mijn sex slavin gaat zijn, gaat spelen met mannen onder mijn toezicht! Dan is samenwonen echt mogelijk! Dit is een serieuze advertentie! Dus...Wil GEEN FAKERS!  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
LOOK FOR A FREE-THINKING ASIAN WOMAN FOR RELATIONSHIP
Find a free-thinking White, Asian or Black woman 20j-65j for everything and relationship! Go for a walk with me, have a drink, eat, talk about everything without tabous, eroticism! But...I will also be me sex slave, playing with men under my guidance! Living together is then possible! This is a serious ad! So...I want NO FAKERS!  
  1   2   3   4   5   6