Zoeken naar wat zoek

Uw zoekactie voor wat zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie besneden jong of oud wilt gepijpt worden ik laat graag zweepslagen toe en meer 170/65/14  
Meester 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Edging cumcontrol
Op zoek naar een slanke twink (20-35j max) die zich laat vastbinden voor edging, cumcontrol, milking, pijpen, blinddoek, toys.. Jij laat je meermaals klaarkomen. Mail met foto bij interesse. Ik ontvang regio Oostende  
man 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek leuke meid tot 30
open tot zeer open zijn free spirit verder bespreken we dat samen wel  

zoek leuke meid tot 30
gisteren
Kinky 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Fisten!!!
Heb je al eens gedroomd om iemand te fisten? Ben man verzorgd type en zoek iemand die dat bij mij wil doen. Ik kan zelf ontvangen.  
gisteren
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je laat je onderdanig afmelken. je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
geile seksslaaf 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gewillige seksslaaf biedt zich aan voor geile, perverse Dominanten
Ik ben 53 187 79, geen beharing (behalve op mijn slettenkop), intiem geschoren, geen bbs en zoek Dominanten die me laten voelen wat ik ben: een pijphoer, een teef, een slet, een slaaf,.... Veel kan: uw doet met me wat u wil en ik doe wat u beveelt. Enkele ideetjes (vrijblijvend): ik word uitgebreid en vernederend gekeurd, u laat me naakt kruipen, gebruikt me als spuw- en glasbak of spuwt op de grond en laat het me oplikken, doe ik dit niet snel genoeg voelt mijn kont het wel, op bevel kus, lik, pijp,...ik u (of anderen mocht u dit wensen). Cbt, tepelmarteling, billenkoek, dagtraining,... Veel meer kan maar het lijkt me best dat we daarover kort mailen. Zoek fantasten die ook uitvoeren, geen fakers - ik ontvang niet dus bij u of hotel. Zoek voor lange, vernederende sessies en bij klik voor regelmatig. Verplaats me in Limburg, Vlaams- Brabant en Antwerpen. Heb nu al zin om door u gekeelneukt te worden.... Smekend, uw geile pijphoer  
Man 58 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Rubber sub slaaf
Ik Rubber sub slaaf ben singel man zoek vrouw of Koppel die mij willen gebruiken als hun speeltje alles kan bijna wel geen bloed voor de rest kan er veel ook cbt voorlopig tot 12mm en anaal zou ik er eens graag een hand in willen voelen wel met rubber latex  

Rubber sub slaaf
tina 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Nog steeds op zoek naar Meester
Dit onderdanige sletje (56,183,80)is nog steeds op zoek naar Dominante man of Dominante cd. Is er nu echt niemand die me op mijn knieën wil dwingen?  

Nog steeds op zoek naar Meester
gisteren
Joren 35 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Meester zoekt...
Hallo iedereen, gelieve mijn advertentie helemaal te lezen. Ik ben een 36 jarige jongeman met enig niveau, dit verwacht ik ook van jou. Ik ben op zoek naar een dame, leeftijd en uiterlijk is van geen enkel belang. Ik ben een "beginnende" meester en ben op zoek naar een sub voor bdsm. Dit alles met correcte afspraken waarbij respect, hygiene, discretie, duidelijke grenzen en fun centraal´staan. Dames die opzoek zijn naar een platvloerse seksdate gelieve zich te onthouden. Aarzel niet om mij te sturen voor meer info. Een berichtje sturen is zeker ééntje terug krijgen. Tot hoors !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10