Zoeken naar wenst

Uw zoekactie voor wenst leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
10 dagen
Toyboy 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Godin gezocht
32 jarige, vrijgezelle man die een godin wil verafgoden. de enige vereiste is dat de godin vrouwlijk is. Afkomst, bouw, leeftijd, dat maakt niet uit. Mijn godin is ALTIJD de mooiste. Ik wil dat de godin mij bezit en mij behandeld als haar nederige slaaf. ze mag vragen, zeggen, doen wat haar uitkomt. Ik gehoorzaam haar altijd. in het echt of online, dat maakt niet uit. ik aanbid haar gelijk hoe, zij is de baas. Ze moet weten dat ik alles doe voor men godin, zij is mijn prioriteit, zij is mijn nummer 1 vrouw. ik wil dat mijn godin mij bezit, mentaal en fysiek. maar ze moet discreet zijn. Dus goddelijke vrouw daarbuiten, geef me een teken en ik start met aanbidden , zolang als jij wenst. wil je eerst kijken of ik waardig genoeg ben? ook geen probleem. nederige groetjes  
10 dagen
John 57 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Onderdanige dame gezocht
Ik zoek een onderdanige dame om op vrijdag 28 juni vanaf 10 u eens je fantasieën te beleven.van soft tot hard alles wordt op voorhand besproken wat je wenst. Veel mogelijk.  
Boytoy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Huis&bed&tuin hulp
Ik ben een jongeman van 23 jaar ik ben opzoek naar een koppel of dame waar ik in mijn vrije uren eens kan langskomen als tuin of huis hulp maar ook als sekstoy ik zal jou dienen en doen wat u verwacht tegen een mooie wederdienst in natura ? Spreek dit je aan stuur me een mailtje met wat info wat u wenst en ik antwoord 100% terug Mvg huis&tuin&bed hulpje  

Huis&bed&tuin hulp
seksdeinaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke oudere dominante potente man kan seksdienaar ontvangen in de regio
Ik had enige tijd terug een vaste dominante man die me geregeld ontving, maar hij is verhuisd. Het hunkert al een tijd om een vervanger te vinden. Wat ik zoek: jij bent liefst ouder, dominant, geil en potent, en je kan vlot in de regio ontvangen. Wat ik bied: me uitkleden en keuren op bevel, billenkoek krijgen om te ondervinden dat je de baas bent, je pijpen op bevel en als je dat wenst ook mijn kontje laten neuken (dat is al een tijdje geleden maar bij de juiste persoon die me juist aanpakt verlang ik daar wel naar). Ik moet je zaad ontvangen waar jij dat wenst. Bij een klik graag op regelmatige basis. Wie reageert snel met een concreet voorstel?  

welke oudere dominante potente man kan seksdienaar ontvangen in de regio
17 dagen
Slaaf j 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Semi ervaren slaaf zoekt spel.
Dag beste en hopelijk dominante lezer. Hier een slaaf van 24j al vaker met Meesters afgesproken. Mijn stats zijn 1m76 76kg 17*6. Ik ben een lust slaafje die graag naakt bekeken word of mee gespeeld resent geleerd dat naakt moeten sporten heel leuk is dus wil dit zeker verder verkennen. Pijpen en neuken is bespreekbaar. Hou zelf heel hard van een goede lange milking/edging sessie. Naakt huishouden doen met edging als korte of lange pauze hoe u dat wenst. Indien u dit leest en intresse heeft in mij hoor ik graag van u en wat u met me zou willen doen. Hopelijk tot snel.  
18 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave  
20 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?