Zoeken naar wie zitten

Uw zoekactie voor wie zitten leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
justaboynextdoor 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wortegem-Petegem
m, v of tv gezocht
ik ben op zoek naar iemand die eens lekker onder handen wil genomen worden in een soft BDSM play. Dit bij voorkeur morgen, vrijdag 31/05, in de voormiddag. Lukt dit niet dan kunnen we eventueel ook later nog wel eens afspreken Het soft BDSM play gaat dan vooral om kletsen op de poep en billen, spelen met de tepels, vastgebonden worden, ... . De voorkeur gaat uit naar v maar zowel m, v als tv komen in aanmerking om zich te onderwerpen aan mijn wensen. Uiteraard met wederzijds respect en vertrouwen Heb je interesse stuur dan gerust wel of niet zou zien zitten en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.  
Jan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw mist dit
Welke vrouw mist zoals ik spanning. Wie houd er van om beetje uit te dagen. Welke vrouw zou het fijn vinden om samen mannen uit te dagen en wetende dat ze je niks kunnen maken omdat ik erbij bij. Dan denk ik aan sliploos naast me zitten en dat mannen het zien. Of koppels. En dan de gezichten van mannen zien. Of naar een sauna en daar samen mannen plagen. Dat we erna zo opgewonden zijn en dan samen Heerlijke sex hebben. En erna gaan we voldaan naar huis en niemand komt dit te weten. Ben je single of getrouwd. Je geheim is veilig. Ik ben discreet en ik verlang iemand discreet. Welke vrouw zit dit zitten om samen dit langdurig te doen. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is serieus  
Heer 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Genieten tussen de oortjes 'MINDPLAY' Dominante Heer komt dame des huizes inspecteren
Discrete man 60 veel ervaring als Dominant komt bij koppel (of dame alleen) op bezoek. De dame des huizes staat maar haar gezicht tegen de muur, benen lichtjes wijd en handen in de nek. Ze is opwindend gekleed en hoort de heren praten en afspraken maken, ze hoort hoe haar man vertelt aan mij dat ik haar rustig kan inspecteren! Langzaam ga ik achteraan haar staan, ruik even haar geur op in haar nek en raak dan langzaal haar oortje aan.... ze rilt en ik voel de spanning. Ik fluister zachtjes in haar oor: 'borsten vooruit en ellebogen naar achter' De dame des huizes verbetert haar houding en op mijn bevel draait ze zich om. Haar borsten zitten gespannen in de witte blouse met knoopjes en heel zachtjes maak ik een knoopje extra open. De heer des huizes zakt weg in de zetel en geniet van het spel hoe ik zijn vrouw zachtjes maar streng verder ontdek. Hoe ik haar zoen, hoe ik haar borsten bloot maak, hoe ze klaarkomt en ik van haar mijn subje maak. Discreet, tijdens werkdagen, klas  
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp voor koppel of dame
Ik ben een 41-jarige sportieve en slanke man uit Mol. Ik ben op zoek naar een leuke dame of koppel waar ik naakt het huishouden en/of tuinklussen mag doen. Ik heb ervaring met strijken, wassen, afwassen, tuinonderhoud... U blijft rustig in de zetel zitten, terwijl uw klusjes gedaan worden. Heeft u interesse?  

Naakte poetshulp voor koppel of dame
Verpleger 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel... ook cuck koppeltjes welkom... Tot snel  
Peter 53 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
embarrassed nude female scenario
Zoek iemand die volgend scenario verder wil uitwerken. (kan ook voor koppel,...) Jij doet auditie bij mij Ik 52 jarige rustige man zit gekleed voor je en stel je vragen, Je hebt wat kledingtukken meegebracht en toont je daarin. Ik stel ook vragen die steeds intiemer worden, over je ervaringen, waar je voor openstaat, wat je zou willen proberen. Ik blijf altijd vriendelijk en galant, wil je iets niet dan gaan we naar de volgende vraag. Ik blijf de hele tijd gekleed en zitten, tenzij je expliciet toestemt bij een vraag zoals mag ik je billenkoek geven,... Het gaat me om de spanning, de blind date, bestaan heel wat filmjes over Embarrassed nude female (ENF). OF je nu veel laat zien of weinig , je veel neen of ja zegt maakt niet uit. Daarna spreken we nog even na hoe we het ervaren hebben. Indien interesse hoor ik het graag Peter  
Klusser 54 jaar Limburg - Lummen
Naakt tot je dienst.
Op zoek naar dame of koppel waar ik naakt het huishouden mag komen doen. Kan gaan van poetsen, strijken, afwassen tot kleine klusjes uitvoeren. Jullie kunnen er rustig bij gaan zitten en toekijken met het nuttigen van een glaasje. Wie heeft er een taakje voor mij.  

Naakt tot je dienst.
Piss and cumdump 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gulzige opa piss en spermaslikker CBTLOVER zoekt
Geile genieters waar ik hen in hun badkamer op mijn knieën kan pijpen terwijl ze in mijn mond pissen en mij hun hopelijk veel warme room te slikken geven. Als ze het zien zitten mogen ze mijn kloten en piemeltje mishandelen, afbinden en crescendo bont en blauw kloppen tot ik klaar kom. Ik word niet geneukt. Geen rokers en fakers. Blote eikels vereist,enkel dinsdag,woensdag of donderdag.  
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp voor koppel of dame
Ik ben een 41-jarige sportieve en slanke man uit Mol. Ik ben op zoek naar een leuke dame of koppel waar ik naakt het huishouden en/of tuinklusseb mag doen. Ik heb ervaring met strijken, wassen, afwassen, tuinonderhoud... U blijft rustig in de zetel zitten, terwijl uw klusjes gedaan worden. Heeft u interesse?  

Naakte poetshulp voor koppel of dame
  1   2   3   4