Zoeken naar wil rijk

Uw zoekactie voor wil rijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
gisteren
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
gisteren
Onervaren 69 jaar Limburg - Peer
Oudere meesteres gezocht.
Onderdanige biman (bottom) zoekt een oudere meesteres die mij kan ontvangen en mij wil gebruiken als haar lustslaafje. Bent u die juiste dame uit regio peer die mij kan en wil ontvangen om aan uw lusten de voldoen. Ben eerlijke verzorgde gehuwde man dus graag discretie en hygiëne gevraagd. Bij wie mag ik aan uw voeten liggen  
gisteren
Master4boys 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto  

Dominant gezocht
gisteren
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Ik zoek een onderdanige vrouw die puur virtueel contact wilt. Die opdrachten via mail ( en later eventueel andere kanalen) wil uitvoeren en hierover terug rapporteert.  
gisteren
Pervert 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil graag dienen als pervers oraalslaafje en dump
Ik kick op alles wat pervers dirty en gortig is .ik zoek vrouwen koppels tranny mannen die mij oraal pervers gebruiken en misbruiken of als dump gebruiken zonder taboes. Kutsap sperma plas ongewassen dirty spuw scat maanstonden smegma facesitting facefuck alles moeten likken slikken ruiken lavemeten uitpersen op mij .voeten tenen voedsel ook door groep als dump of toilet gebruikt worden  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
Joe 61 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Nylonvoetjes verwennen
Ik ben een 61j man uit Oostende, 185 cm, verzorgd. Stout maar lief. Mysterieus maar intelligent. Ik ben altijd al dol geweest op nylon voetjes en benen. Ik wil ze likken, snuffelen, strelen en over mijn lul en lichaam voelen tot ik hevig spuitend klaarkom. Ik plezier jou graag door jouw poesje en tepels te likken naar een onvergetelijk orgasme. Daarvoor zoek ik een slanke dame die zich graag kleedt in korte rokjes, nylon kousen en nauw aansluitende kleedjes met open-toe hoge hak sandaaltjes Ik kan niet ontvangen. Graag contact via Whatsapp. Discretie en hygiëne gegarandeerd. Ik beantwoord geen berichten van escorte-meisjes.  

Nylonvoetjes verwennen
Gast 29j 28 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zk dominant koppel of V
Ik ben 178 73kg sportief gespierd. Ik heb al ervaring als dom bij V en als sub Bij koppel , ik zoek nu een Koppel Of V die dominant zijn. Veel kan.Alles te bespreken. Laat me weten wat je wil doen en graag een foto AUB. Groetjes  

Zk dominant koppel of V
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10