Zoeken naar zoek vanavond

Uw zoekactie voor zoek vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden meester of strenge trava
slaaf zoekt meester met zweep 170/60/14  
Lekker 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Kinky lesbische relatie
60 jarige voyeur is op zoek naar een kinky lesbische relatie(moeder-dochter,2zusjes,..)die ik mag begluren tijdens hun sexspel xxx  
Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Cumlover 59 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Wie helpt mij aan de ultieme vernedering
Ik zoek meerdere personen tussen de 5 en de 15 mannen en/of vrouwen die ik zittend op mijn knieën in een opblaaszwembadje oraal en voor de mannen deeptrouth bevredig (tot ik er bij walg en moet overgeven) en mij daarna de ultieme vernedering schenken en mij gebruiken als menselijk toilet Voor alle duidelijkheid ik ben een man  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Gebruiksletje gezocht
Zoek een vrouw, dus geen man of tv! Wil jou als een gebruiksvoorwerp behandelen. Je bent mijn persoonlijk seksspeeltje om te behandelen zoals ik wil. Als je ook houdt van rimmen en ass-to-mounth is dat zalig maar jouw grenzen zijn zeker te respecteren!!! Vindt je vernedering ook leuk? Dan zal ik bvb op je lichaam schrijven of spuwen. Zo krijgen je gaatjes een nummer. Wanneer ik dat nummer zeg, presenteer je mij het betreffende gaatje ter inspectie. Mss om het te penetreren met wat ik wil of mss om jou daar te likken. Jouw mond of tong volgt steeds mijn aanwijzingen anders wordt je gestraft. Je zal naakt aan de leiband moeten kruipen voor mij. Kijk ook graag naar een geile naakte vrouw. Dus zal ik daar ook mijn tijd voor nemen. Ben een goed geschapen slanke grote man. Iets voor jou?  
Speeltje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie steekt mijn speeltje in mijn kontje.
Het speeltje zelf in mijn kontje steken vind ik niet zo geil, daarom zoek ik iemand die mij wilt helpen. Heb ook touw liggen, moest je zin hebben om penis af te binden mag dat ook. Ouder geen probleem.  
slave 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
donderdag voormiddag
Ik ben onderdanig en zoek nu donderdag voormiddag iemand dominant die ik moet dienen en me gebruikt voor bondage enz  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
helaba 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
hoi
gewoon Zoek leuke maat of koppel of onderdanig, safe, discreet voor fijne momenten. Ontdekkend, genieten. Ben soms te serieus misschien, maar doorbreek maar. Vrijen voelen samen man zijn... Ik verplaats. Lycra, soft en meer. Alles op tijd. Volop er mogen voor gaan, jij gewillig?  

hoi
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10