Zoeken naar elkaar masseren

Uw zoekactie voor elkaar masseren leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Voor de dames | Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, die als passie massages geeft aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. 1ste contact via mail aub. Ontvangst regio Vlaamse Ardennen in een exclusieve loft. Tot straks...? Philippe  

Voor de dames | Tantra en yoni-massage
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  

Tantra en yoni-massage
Lynn Somers 68 jaar Antwerpen - Geel 0495496496
ANNE EEN RIJPE VOLLE DAME VAN 68 JAAR BIJ SOMERS IN GEEL
Hallo ik ben Ann en ben een nyfomane rijpe dame van 68 jaar Rood haar , 118 kg, groene ogen en een G cup Ik zoen, pijp, neuk, masturbeer , plassex en trio's Masseren en heb ook een luisterend oor . Heb een Flog en een hals Collar, een blinddoek en handcuffs voor de onderdanige mannen. AANWEZIG BIJ LYNN SOMERS IN GEEL MAANDAG 19 AUGUSTUS JIJ KOMT TOCH OOK ? Ik kom één keer per week bij Lynn Somers in GEEL om geile en potente mannen te zoeken die mij kunnen bevredigen. Wil je met mijn grote naturelle borsten spelen , ik zuig je leeg tot de laatste druppel. Wil je mij eens een keertje proberen , aarzel niet Je beleefd de tijd van je leven . AANWEZIG IN GEEL MAANDAG 2 SEPTEMBER Bij Lynn Somers JIJ KOMT TOCH OOK ?  

ANNE EEN RIJPE VOLLE DAME VAN 68 JAAR BIJ SOMERS IN GEEL
Lynn Somers 68 jaar Antwerpen - Geel 0495496496
ANN EEN RIJPE VOLLE DAME VAN 68 JAAR BIJ SOMERS IN GEEL
Hallo ik ben Ann en ben een nyfomane rijpe dame van 68 jaar Rood haar , 118 kg, groene ogen en een G cup Ik zoen, pijp, neuk, masturbeer , plassex en trio's Masseren en heb ook een luisterend oor . Heb een Flog en een hals Collar, een blinddoek en handcuffs voor de onderdanige mannen. AANWEZIG BIJ LYNN SOMERS IN GEEL MAANDAG 19 AUGUSTUS JIJ KOMT TOCH OOK ? Ik kom één keer per week bij Lynn Somers in GEEL om geile en potente mannen te zoeken die mij kunnen bevredigen. Wil je met mijn grote naturelle borsten spelen , ik zuig je leeg tot de laatste druppel. Wil je mij eens een keertje proberen , aarzel niet Je beleefd de tijd van je leven . AANWEZIG IN GEEL ZATERDAG 31 AUGUSTUS MAANDAG 2 SEPTEMBER Bij Lynn Somers JIJ KOMT TOCH OOK ?  

ANN EEN RIJPE VOLLE DAME VAN 68 JAAR BIJ SOMERS IN GEEL
Lynn Somers 68 jaar Antwerpen - Geel 0495496496
ANNE EEN RIJPE VOLLE DAME VAN 68 JAAR BIJ SOMERS IN GEEL
Hallo ik ben Ann en ben een nyfomane rijpe dame van 68 jaar Rood haar , 118 kg, groene ogen en een G cup Ik zoen, pijp, neuk, masturbeer , plassex en trio's Masseren en heb ook een luisterend oor . Heb een Flog en een hals Collar, een blinddoek en handcuffs voor de onderdanige mannen. AANWEZIG BIJ LYNN SOMERS IN GEEL MAANDAG 19 AUGUSTUS JIJ KOMT TOCH OOK ? Ik kom één keer per week bij Lynn Somers in GEEL om geile en potente mannen te zoeken die mij kunnen bevredigen. Wil je met mijn grote naturelle borsten spelen , ik zuig je leeg tot de laatste druppel. Wil je mij eens een keertje proberen , aarzel niet Je beleefd de tijd van je leven . AANWEZIG IN GEEL DONDERDAG 29 AUGUSTUS Bij Lynn Somers JIJ KOMT TOCH OOK ?  

ANNE EEN RIJPE VOLLE DAME VAN 68 JAAR BIJ SOMERS IN GEEL
Sabrina 36 jaar Limburg - Kerkrade 0649828800
Knappe blondine verzorgd heerlijke massages
Hoi Ben jij toe aan heerlijke ontspanning? Hou jij van Blond Hollands en grote tieten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres De ontspanning Lingam erotisch massage is een intense penis massage waar bij ik met verschilde technieken jouw lingam "penis"masseren met behulp  van een goeie ademhaling oefeningen . Hierbij stellen we de hoogte punt steeds uit.Zodat jij heerlijk tot een intense orgasme kan komen. Deze massage is ook mogelijk in combinatie met een heerlijke b2b massage waar bij ik met mijn lichaam over de jouwe lichaam glij met mijn borsten en billen. De massage worden uitgevoerd met een warme olie in een rust gevende massage Ruimte. Ook is er een gelegenheid om voor en achter af opfrissen Bel je voor een afspraak?  

Knappe blondine verzorgd heerlijke massages