Zoeken naar 30 de zover

Uw zoekactie voor 30 de zover leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Koen 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cardate vandaag enkel vrouwen
Welke vrouw heeft vandaag zin voor een cardate te doen. Pijpdate, seks... Wat jouw voorstel is dus. Dit wel in Sint-Niklaas 9100. We spreken ergens af op een parking voor daar de date te laten doorgaan. Ikzelf ben een jongeman van 30 jaar 1m70 64kg en verzorgd. Discretie verzekerd voor beiden graag! Stel je zelf ook even voor in de mail. Groetjes tot dan?  
Andrew 55 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Dominant koppel gezocht voor rollenspel
Toch zeker de vrouw kickt op macht en geniet er van om me spottend opdrachten te bevelen en me te vernederen.Uiteraard beslissen jullie hoe het spel evolueert! In mijn fantasie moet ik toekijken hoe jullie seks hebben en eventueel haar benen openhouden, of ik haar verder mag aanraken is jullie beslissing.Er klinkt hoongelach als ik mijn broek moet laten zakken en mijn kleine piemel tevoorschijn komt.Ik moet bij mezelf een butplugg inbrengen en word als hetero eventueel verplicht om biseksuele handelingen te verrichten wat voor mij nieuw zou zijn.Mevrouw beslist welke vernederingen ik moet ondergaan en of ze een handje toesteekt uit medelijden of dat ik moet tonen hoe ik me afruk als jullie klaar zijn.Het zou me opwinden moest ik merken dat het jullie een kick bezorgt dat ik mevrouw moet betalen om me zo te laten behandelen.Liefst geen al te jong koppel,toch minimum vanaf 30, 60+ is geen probleem.Ik kan ontvangen en verplaatsen, ook ver als mocht blijken dat jullie het spannend vinden.  
Genot 53 jaar Limburg - Opglabbeek
Mis je aandacht , verslaaft aan genot?
Lastig om op te vallen tussen al dit advertentie geweld! maar ik probeer het zo; mijn voorkeuren zijn vrij specifiek en ik heb het vertrouwen dat jij ergens rondloopt op zoek naar dezelfde kans; ik zoek jou, meid (20 tot 45 jaar), liefst geil (op een gezonde manier) en zin in regelmatig contact voor omgeving Limburg (dit is qua planning de ideale situatie), korte dates steeds 30-60m; ben goed uitziende man, 53 jaar, 1m80, 80kg, blauwe ogen bruin haar; als suikeroom met meer dan uitstekende baan kan ik je voor langere tijd ruim vergoeden; 250 euro/uur; handig voor die extra uitgaven of de gebruikelijke maandlasten! laat weten bij interesse! reacties met (anoniem) fotootje  
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, Ik betaal 200 voor 30 min. 100 voor een pijpbeurt. Graag een mailtje met een foto. Mvg  
LovingP 30 jaar Antwerpen - Geel
Afterwork p-date - 200 eu
Dame gezocht die zich na de kantooruren kan vrij maken voor een korte pijpdate. Ik ben zelf een slanke verzorgde 30'er. De date kan doorgaan op locatie in Mol of in de wagen/natuur ergens in de regio Geel-Mol. Ik betaal 200 euro voor zo'n date. Indien interesse kan dit op regelmatige basis. Graag reactie met foto.  
Frank 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
LIEF ZIJN VOOR ELKAAR
Dag lieve dame, WIE BEN IK?: Ik ben een zachtaardige man van 59j en ik ben op zoek naar een lieve dame om liefdevolle momenten mee te delen. WAAR IK VAN HOU: heel veel knuffelen, heel veel zoentjes overal, strelen, masseren, tederheid, zacht huidcontact, liefdevolle aanrakingen, elkaar verkennen, teasen en pleasen, orale verwennerij. Penetratie mag maar is niet noodzakelijk. BELANGRIJK VOOR MIJ: discretie, respect, hygiëne. WIE BEN JIJ?: zachtaardige vrouw, enig niveau, niet-rookster, 30-50j. Ik zoek iemand voor langdurig contact. Een vergoeding is bespreekbaar als het klikt. Als je interesse of vragen hebt: stel je dan voor met meer dan 1 zin ;o) Lieve knuffel, Frank  
P L 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor stijlvolle heren, business as usual
We nodigen graag een 4 tal heren uit. Erg stijlvolle heren van hoog niveau. Wij voorzien een toplocatie waar we kunnen samenkomen, wij voorzien hapjes of diner, aangepaste drankjes als wijnen, champagne… De heren bespreken samen op een informele manier enkele items, business as usual centraal staat natuurlijk een erg mooie slanke dame van mid 30; ze werkt als ingenieur voor een uk-bedrijf maar vindt het wel spannend eens buiten de lijntjes te kleuren. Trefwoorden hier zijn : erg elegant, stijlvol, gewillig, zeer zorgend voor de aanwezige heren . Hoge FV en vooraf kennismaking en scenario-bespreking. Als jij denkt in aanmerking te komen voor deze bijzondere vergadering stuur dan wat info over jou en gewone foto dan ontvang je wellicht meer over het scenario.  
Sportieve man 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
MMV trio pay
Beste koppeltjes ! Ben zelf een sportieve 30'er (1m82, 76kg). Ben al een tijdje op zoek naar een koppeltje om een heerlijke trio te beleven . Kernwoorden zijn : high heels , nylons , double pen , double blow , ... Zijn hier koppeltjes die hier voor open staan ? En tegen welke prijs ... Laat maar iets weten. Meer foto's kan via Whatsapp  

MMV trio pay
Geil 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vast contact gezocht
Op zoek naar een leuke vrouw tot max 30 jaar om leuke en geile momenten te beleven. Alles gebeurt met de nodige discretie en respect. Vergoeding overeen te komen. Bij interesse zie ik graag een berichtje tegemoet waarin je jezekf al een beetje voorstelt en waarvoor je al dan niet voor openstaat.  
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ruimdenkende jonge vrouw gezocht voor soft, geen intiem
Ik zou graag afspreken met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft date. Je bent te vinden voor een soft erotisch rollenspel en dit zonder intiem. Graag een vrouw die houdt van een erotisch spel met teasen, laten bekijken en betasten, zich naakt laten bekijken, prikkelende keuring, zich laten vingeren, orale sex,... Intiem contact is niet vereist maar kan eventueel besproken worden als jij wil. Vergoeding tot 300 euro per date van 30-60 minuten. Koppel waarbij de man zijn vrouw voor bovenstaande ter beschikking stelt is ook welkom. Duidelijke afspraken op voorhand maken, maar niet eindeloos mailen. Graag een berichtje indien interesse.  
  1   2   3   4   5   6