Zoeken naar afspreken wat nu

Uw zoekactie voor afspreken wat nu leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anemoon 66 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Wie wil me goed vullen
Mijn vriend wacht in de living. Wij vrijen in de slaapkamer. Hij hoort ons klaarkomen! Geen marathon maar je maakt dat ik klaar kom. Ik zorg ervoor dat je zonder zaad vertrekt. Wie? Een gezonde man in een relatie boven de 45 jaar uit Kortrijk of omgeving. Geen al te grote of dikke lul. Waar? In mijn appartementje. Wanneer? Woens- of donderdagnamiddag. En een centje, die we afspreken.  
Karen 45 jaar Limburg - Lommel
Knappe dame zoekt nette mannen voor paydates
Welke nette mannen mag ik verwennen met mijn sexy en lichaam ? Ben 1.66 groot, slank, D cup en aantrekkelijk gezichtje . Draag steeds zeer mooie lingerie. Hoge hakken. Ik wil voornamelijk overdag afspreken. Mijn vergoeding is niet weinig maar ik weet wat ik ooit als model verdiende, en heb een zeer lekker nat poesje. Vanaf 250 euro al naargelang de afstand die ik moet doen. Zit veel op de baan regio Limburg en Antwerpen. Een vluggertje kan ook , voor 150 euro. intiem steeds met condoom.reageren concreet , daarna wil ik graag even bellen (eventueel met beeld) zo weten we beide wie we mogen verwachten.  
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile taboeloze vrouw heeft er zin in? Tot 500 euro!
Ik heb een simpele advertentie. Welke jonge taboeloze vrouw doet mij een kinky voorstel voor een date? Je zegt mij hoe lang je wil afspreken en wat er kan. De jonge vrouw met het voorstel dat mij het meest aanspreekt heeft een date en een vergoeding van 300 euro. Doe je een extreem taboeloos of geil voorstel of voorzie je een lange date dan kan je nog een bonus krijgen. Voor de geïnteresseerden heb ik drie vragen: wie ben je, wat kan er en hoe lang wil je afspreken. Als je wil mag er een gewone foto bijgevoegd worden, geen naaktfoto of sexy foto, maar een gewone foto.  
Sofie 27 jaar Limburg - Maaseik
Leuke meid zoekt date
Goedemiddag! :-) Ik zoek voor vanavond nog een date met een leuke en zeer verzorgde man. Ik ben zelf een goedlachse, slanke en aantrekkelijke dame van 27. Discretie is heel belangrijk daar ik niet volledig vrij ben. Ik zoek een man tussen de 30 en 50 die er zelf zeer verzorgd en toch wel aantrekkelijk uitziet, iemand die graag een deftige vergoeding aan mij wilt overhandigen van toch wel 500 euro. Graag een reactie met een foto van jezelf en wat je graag zou willen doen + de vergoeding. Het liefst kan je vanavond op hotel (of een andere leuke plaats) in Limburg afspreken. Gelieve geen 20 mails op en af te sturen, ik zou graag vanavond afspreken. Intiem (zonder discussie mogelijk) MET condoom. Tot snel!  
gisteren
Sportieve-kerel 24 jaar Antwerpen - Westerlo
Date
Hey, hier een 24jarige sportieve kerel uit Westerlo. Ik ben hier op zoek naar een plezante dame die eens Zou willen afspreken met een jonge kerel. Ben 1m80 70kg sportief gebouwd en hou van verwennen. Wil je meer weten? Stuur me dan een berichtje X  
gisteren
Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan deze namiddag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
gisteren
verzorgde man 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie gaat mee naar zee?
Hallo Dames of meisjes Ik ben een verzorgde en lieve man uit de buurt van Limburg. Van een 9-06 tot 12-06 verblijf ik in zeer luxueus hotel in Oostende. Daar wil ik genieten van het gezelschap van een leuke dame of een knap meisje. We kunnen daar afspreken als jij dat wil of eventueel ergens anders en samen naar de kust gaan,dat mag jij kiezen. Doe dit niet dagelijks hoor... Leuke normale seks met wederzijdse toestemming is wat ik graag zou beleven met jou geen extreme dingen. Natuurlijk zijn alle kosten van het verblijf e.d.voor mij. De datum kan ook nog ingekort worden en verdere afspraken maken we voor vertrek. Graag je reactie via mail met leuke foto (niet naakt maar een normale foto) en je voorwaarden. Warmste groetjes R.; X  
Tim 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen (31/05): (ont)spannende erodate met klassedame (18-45)
Hoi. Ik stel mezelf even kort voor. Achter de toetsen schuilt een goedlachse sportieveling van 1m81, 65kg, bruin haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Aangezien ik morgen een vrije dag heb, had ik graag afgesproken met een spontane, open minded klassedame. Je hoeft geen modellenlooks te hebben of een 'pornoster' te zijn in bed. Wél een dame met een authenthieke persoonlijkheid en zin voor sensualiteit. Cupmaten en dergelijke meer spelen ook geen rol, maar ik heb wel een boontje voor slanke tailles. Afspreken doen we in een (deftig) rendez-vous hotel dat ik bekostig. Je krijgt uiteraard een flinke cent voor jouw gezelschap. Kernwoorden zijn: safe seks, vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Ik hoef geen herkenbare foto te zien en stuur er zelf ook geen. Opperste discretie is van belang. Tot morgen?  
HappyMind 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
Wie wil er deze namiddag afspreken in Gent (om geving) met een slanke, sportieve, hoog opgeleide 40-er. Op zoek naar een open mindedn, bij voorkeur slanke dame die ook iets te vertellen heeft, niet roker die er van houdt om te kussen, gelikt te worden en zelf graag pijpt. Vergoeding = €400/2u. Afspreken vandaag of kan uiteraard ook op een ander moment.  

Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
Remco 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sexy koppel of dame gezocht
Na lang met een bepaalde nieuwsgierigheid op dit platform rond gekeken te hebben, zet ik nu toch ook zelf de stap. Ik ben op zoek naar een leuk en geil koppel of een dame alleen voor een heerlijke middag of avond. Ik ben zelf een slanke man van midden veertig. Ik ben voorzichtig bi-schierig, maar in het geval van een date met een koppel, zal dit voornamelijk vrouwgericht zijn. Bij de juiste klik kan er tijdens de date van alles gebeuren, dit laat zich op voorhand niet helemaal inschatten. Ik beschik over een open geest en sta open voor je / jullie specifieke wensen. Ik verwacht uiterste discretie en bied dat natuurlijk zelf ook. Ik zoek een koppel of dame die op weekdagen kunnen afspreken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8