Zoeken naar ben jij onze man

Uw zoekactie voor ben jij onze man leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ray 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kun jij wel tegen een stootje?
Welke leuke en sexy dame kan wel tegen een stootje en staat open voor een heerlijke, ongeremde date met een respectvolle en discrete man? Geen extremen, maar ben wel liefhebber van wat meer stevigere sex. Ben een slanke man met een hoog libido en een open geest. Bij interesse hoor ik je graag. Date op weekdag op hotel of bij jou.  
Domi 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Behaard poesje gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke dame die me kan verrassen met een behaard poesje of tenminste niet volledig kaal. Het liefst dus wel lekker in een winterjasje! Gewoon gebouwd of slank geniet mijn voorkeur, girl next door type. Ikzelf ben een verzorgde man van 46, normaal gebouwd met goed voorkomen. afstand speelt geen grote rol. Stuur me een bericht met je leeftijd, woonplaats en foto (discretie verzekerd). Mag onherkenbaar zijn. Ik hou van verleiding, teasen, strelen, gezellig genieten, geen extreme toestanden.  

Behaard poesje gezocht
Domi 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Behaard poesje gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke dame die me kan verrassen met een behaard poesje of tenminste niet volledig kaal. Het liefst dus wel lekker in een winterjasje! Gewoon gebouwd of slank geniet mijn voorkeur, girl next door type. Ikzelf ben een verzorgde man van 45, normaal gebouwd met goed voorkomen. afstand speelt geen grote rol. Stuur me een bericht met je leeftijd, woonplaats en foto (discretie verzekerd). Mag onherkenbaar zijn. Ik hou van verleiding, teasen, strelen, gezellig genieten, geen extreme toestanden.  

Behaard poesje gezocht
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente of jongedame gezocht
Ik weet dat het niet de ideale periode is, maar ik ben opzoek naar een studente of jongedame die het zou zien zitten om op regelmatige basis af te spreken voor een mooie financiële vergoeding. Ik ben een hoogopgeleide man uit Gent, leuk gezelschap en zeker niet lelijk. Door omstandigheden staat mijn seksleven al een hele tijd op een laag pitje en daar wil ik verandering in brengen. Ik zoek geen eenmalige date, maar bij voorkeur iemand die het ziet zitten om op regelmatige basis en voor langere tijd af te spreken. Naast fysieke aantrekking zou het dus leuk zijn mocht er ook intellectuele aantrekking zijn. Dus niet enkel leuke seks, maar een leuke babbel moet ook kunnen. Ik ben niet zo goed in mezelf verkopen op deze kleine ruimte, maar stuur bij interesse gerust een vrijblijvend een berichtje!  
Luc 61 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
ErotischeSauna
Hallo, Ik ben Luc single man 61 Zwijnaarde, voor zaterdagavond ben ik op zoek naar leuk vrouwelijk gezelschap om naar erotische sauna te gaan in Oostende. Heb je interesse? Stuur mail me met details over de vergoeding. Foto kan via mail. Groetjes Luc  
Fabian 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sugar Mommy gezocht…
Hallo laten we eens de rollen omdraaien, ik ben opzoek naar een geile Sugar mommy die me kan ontvangen. Ik verwen je naar behoren, ik hou ervan om een vrouw te laten genieten te horen kreunen, voelen klaarkomen op mijn tong of pik. Alles gebeurt naar jou wensen. Zeg me wat je verlangt en ik breng je naar de zevende hemel. Veel bespreekbaar en zelf voor veel te vinden. Discretie en safe penetratie. Leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf ben ik slanke man, 1,85m, goed voorzien, blauwe ogen en kort bruin haar. Mss tot gauw Sugar baby….  
Sexy j 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dinerdate, saunadate, hoteldate
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
Dieter 36 jaar Limburg - HASSELT
Aangeboden: hulp in je / jullie huishouden, tuin,...
Hi dames en koppels, Dieter hier. Ik ben een leuke man van 36j, 1m80 groot en normaal gebouwd. Ik ben opzoek naar een meid / dame / koppel die een handige hulp nodigheeft en er nog voor betaald wilt worden. Dit kan gaan van.het huishouden, tot de tuin en de auto. Uiteraard wil ik wel lekker vernederd worden door jou wildste fantasieën. Heb jij enkele geile ideeën en klusjes, en wil je ook nog een centje bijverdienen? Laat het zeker weten. Regio Limburg / Antwerpen / Leuven. Bij een fijn voorstel is een ruimere omgeving uiteraard ook mogelijk. X  
Sexy j 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Sexy bijverdienste
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Ik wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. Een date 400 euro , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
10 dagen
Ordinaire man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw/koppel zoekt extra centjes... neuken hoeft niet
Ben een gewone man, zoals je kan zien al iets ouder, en zoek een date met een jonge ruimdenkende vrouw in ruil voor extra centjes. Neuken hoeft niet, gaat in de eerste plaats om een erotische date, een soort van rollenspel. Spel van teasen, bekijken, betasten,... beetje onderdanigheid. Interesse? Dan hoor ik graag waar je aan denkt na het lezen van deze advertentie.  
  1   2   3   4