Zoeken naar bij uw thuis

Uw zoekactie voor bij uw thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thom 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel (of vrouw) met weinig ervaring?
Ik zoek voor deze vrijdag (overdag of avond) een koppel (of vrouw) met weinig ervaring om een heerlijke date mee te beleven (waarbij de vrouw centraal staat). Zelf heb ik ook niet veel ervaring. Jullie ontvangen in een huiselijke sfeer of in een leuke hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles gebeurt veilig (met condoom). Ikzelf ben 1m82, slank en heb bruin haar. Graag ontvang ik een concreet voorstel met foto en de verwachte financiële vergoeding. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie een foto van mij terug. Spreekt de advertentie jullie aan, maar kunnen jullie vrijdag niet? Aarzel dan niet om toch te reageren. Samen vinden we dan wel een andere datum.  
Milan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€) vanavond...
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben hoogopgeleid, vrouwvriendelijk, vrij stevig geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Laat gerust een berichtje achter als je interesse hebt en wie weet zien we elkaar straks...X  

Pijpdate (150€) vanavond...
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal. Ik zoek een respectvolle date. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.Een babbel,knf,intiem zonder extremen, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Zachtaardige man 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een zachtaardige man van 59. Langs deze weg ben ik op zoek naar een hartelijk, gevoelig en passioneel vrouwelijk maatje om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten voor ons 2. Ik zoek liefst iemand voor langere termijn waarbij we elkaar ook wat beter leren (ver)kennen. Maar ik laat je verder ook vrij, dus no strings attached. Ik zoek geen sportseks of extreme zaken maar hou eerder van zachtheid, genegenheid, affectie, vel tegen vel, strelen, masseren, zoentjes overal. Ook een fijn gesprekje hoort daar bij. Belangrijk voor mij: respect, openheid, discretie, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Heb je interesse, stuur dan gauw een berichtje, liefst van meer dan 1 zin. Liefs X  
Emma 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slipjes/strings
Dag allemaal ik ben Emma een studente en om een centje bij te verdienen verkoop ik mijn gedragen strings/slipjes moest je hier interesse in hebben mag je altijd hier op reageren.  

Slipjes/strings
Hot op zoek 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of hele korte regio
Hallo, ben jij een leuke spontane geile zeer Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke geile sex en wens je daar ook voor betaald te worden? Kan jij ontvangen bij jou thuis in Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Affligem.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info wat zoal kan en niet en uiteraard meer info over je prijzen. Zoek zowel voor overdag als late avond en ook nacht. 200% no fake en 200% discretie geboden en gevraagd  
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€) vanavond...
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben hoogopgeleid, vrouwvriendelijk, vrij stevig geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Laat gerust een berichtje achter als je interesse hebt en wie weet zien we elkaar straks...X  

Pijpdate (150€) vanavond...
lieve man 54 jaar Limburg - Overpelt
Betrouwbare dame gezocht
Ik zoek een leuke frisse meid voor regelmatig contact. Ben jij een leuke meid van tussen de 21 en 40 jaar, slank, nederlands sprekend dan zoek ik jou. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij voorkeur woon je in de omgeving, Limburg. Ik zou graag regelmatig willen afspreken voor een ontspannen date. Geen extremen, uiterste discretie en hygiëne zijn van belang. Ik ben een leuke relaxte vent van 50+, betrouwbaar, lief, verzorgd, welbespraakt en heb een prima baan. Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen en staat jou en mijn discretie voorop. Ik kan prima ontvangen Hotel. Verplaatsen binnen de genoemde regio is ook geen probleem. De vergoeding bedraagt €250 per uur en ik zoek vaak een date Bij interesse zie ik graag je reactie.  
gisteren
Klant 33 jaar Antwerpen - Lier
Levering aan huis
Ik ben een jongeman met een dirty mind en zoek een vrouw die bij mij wil langskomen voor een levering kaviaar en champagne. Concreet: ik doe de deur open en wijs je de weg naar het toilet. Daar staan al twee potjes klaar. Ik laat je (privé) je ding doen en geef je het afgesproken bedrag. Hierna vertrek je weer. Super simpel dus eigenlijk! Stel gerust een bedrag voor. Gelieve enkel te reageren als je het ook echt ziet zitten en laat het gerust weten als je nog vragen hebt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10