Zoeken naar bru*

Uw zoekactie voor bru* leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thom 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel (of vrouw) met weinig ervaring?
Ik zoek voor deze vrijdag (overdag of avond) een koppel (of vrouw) met weinig ervaring om een heerlijke date mee te beleven (waarbij de vrouw centraal staat). Zelf heb ik ook niet veel ervaring. Jullie ontvangen in een huiselijke sfeer of in een leuke hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles gebeurt veilig (met condoom). Ikzelf ben 1m82, slank en heb bruin haar. Graag ontvang ik een concreet voorstel met foto en de verwachte financiële vergoeding. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie een foto van mij terug. Spreekt de advertentie jullie aan, maar kunnen jullie vrijdag niet? Aarzel dan niet om toch te reageren. Samen vinden we dan wel een andere datum.  
sten 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve meid gezocht voor vast contact - tot €1.000 per maand
Sportieve 40er zoekt girl (18 - 30j) voor 2 tot 4 x per maand mee te daten tegen €250 per date. Ik zoek geen extremen maar gewoon gezellige momentjes samen. Sauna, jacuzzi, hotel, … Ik ben een sportieve 40 er, slank, koppeke haar, bruine oogjes en gezond kleurtje. 1m88 / 82kg, discretie, respect en hygiëne zijn super belangrijk. Graag reactie met (on)herkenbare foto of omschrijving van jezelf en wat je verwacht. Regio Kortrijk, Waregem, Oudenaarde  
Mr discreet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Amateur dame voor massage gezocht
Ik ben een hoger opgeleide, discrete en respectvolle man van 42j, 1m74, 73 kg, slank, weinig beharing, kort bruin haar, normaal voorzien. Ik ben op zoek naar een amateur dame die op een respectvolle manier een centje wil bijverdienen, door me op regelmatige basis eens een massage te geven. Liefst langere termijn, waarbij vertrouwen en discretie belangrijk is. Intiem is niet nodig, maar wel mogelijk indien gewenst. Wel massage in lingerie geven. Liefst ben je jong en slank, maar ik geef iedereen een kans. Je kan ontvangen of discreet verplaatsen, overdag in de week tss 8u en 16u. Ideaal voor een beginnende amateur dame of juffrouw die discretie belangrijk vind. Prijs komen we wel overeen, afhankelijk van wat kan.  

Amateur dame voor massage gezocht
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoteldate
Welke dame of welk koppel wil ‘s avonds langskomen op mijn hotelkamer in Gent? Mogelijkheden: een op een date, vrouwgerichte trio, cuckold. Alles veilig (met condoom). Respect, discretie en hygiëne spreekt voor zich. Een beschrijving van mezelf: 1m83, slank, donkerbruin haar. Er ligt 250 euro klaar bij binnenkomst voor een avondje plezier. Indien gewenst kan ik jullie een foto van mezelf bezorgen. Hopelijk tot snel!  
Genot 53 jaar Limburg - Opglabbeek
Mis je aandacht , verslaaft aan genot?
Lastig om op te vallen tussen al dit advertentie geweld! maar ik probeer het zo; mijn voorkeuren zijn vrij specifiek en ik heb het vertrouwen dat jij ergens rondloopt op zoek naar dezelfde kans; ik zoek jou, meid (20 tot 45 jaar), liefst geil (op een gezonde manier) en zin in regelmatig contact voor omgeving Limburg (dit is qua planning de ideale situatie), korte dates steeds 30-60m; ben goed uitziende man, 53 jaar, 1m80, 80kg, blauwe ogen bruin haar; als suikeroom met meer dan uitstekende baan kan ik je voor langere tijd ruim vergoeden; 250 euro/uur; handig voor die extra uitgaven of de gebruikelijke maandlasten! laat weten bij interesse! reacties met (anoniem) fotootje  
Mister 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dringende pijpbeurt gezocht rond E40
Is er een dame die mij vandaag rond de middag eens wil klaarpijpen. Enkel pijpen, met klaarkomen in de mond. Wie heeft zin om mij te verlossen van mijn zaad? Hygiëne en discretie gewaarborgd. Ergens rond de e40 tussen Brugge en Brussel. Reageren met beschrijving of foto en gewenst bedrag Ik ben normale niet rokende man.  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjob in de auto
11 dagen
Jonge man 29 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Voor vandaag
Welke vrouw of koppel doet er een spannend en concreet voorstel voor deze namiddag? Hoe zie ik eruit? 1m82, slank, bruin haar, intiem glad geschoren. Ik hecht veel belang aan veiligheid en discretie. Stuur mij een voorstel en foto, zodat we gemakkelijk en snel kunnen afspreken. Een foto van mij kan dan ook volgen. Hopelijk tot straks!  
13 dagen
Anke 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
It takes two to tango…
Ik ben een spontane alleenstaande vrouw en moeder van een tiener die het de afgelopen tijd wel zwaar heeft gehad. Ik zoek via deze weg iemand die mij weer wat plezier en vertier kan doen ervaren zonder al teveel druk en verwachtingen, met het nodige respect en discretie en dit uiteraard in een tweerichtingsverkeer. Ik ben een sterke, lieve, seksuele en passionele vrouw van 34 en op zoek naar iemand die me wat kan helpen met rekeningen te betalen en me weer kan doen lachen. Kwestie van het nuttige aan het aangename te koppelen. Ik bied een veilige, discrete en no-strings attached sfeer en verwacht van jou hetzelfde. Ik heb bruine kijkers, ben slank en laat me graag vertellen dat ik een ajuin ben met zovele lagen (ruik evenwel frisser als dat) stuur een (liefst uitgebreide) tekst met foto en je krijgt er eentje van mij terug. Liefs x  
13 dagen
Tom 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek studente die zin heeft om vandaag mee gaan te lunchen Mechelen….
Ik ben een man van 45 ben 1m85, bruin haar, groen-bruine ogen slank. Heb vandaag een dag verlof en vraag me af of er soms een studente bij voorkeur Mechelen, Antwerpen of Leuven zin heeft om mee gaan te lunchen. Indien de klik er is kunnen we dan achteraf mss nog een spannend dessert nemen. Lijkt het je wel wat en kan je wel wat ontspanning gebruiken contacteer me snel.  
  1   2   3