Zoeken naar buurt van

Uw zoekactie voor buurt van leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Sam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: soft-erotische date
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een ongedwongen (soft)erotische date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. Seksuele handelingen zijn op zich geen must. Alles is bespreekbaar. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Arne 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: (ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een ongedwongen (soft)erotische date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Vast paydate meisje gezocht
Ik ben een man van 40 uit Lokeren. Ik zoek een vast paydate meisje uit de buurt om wekelijks mee af te spreken. Op een leuke manier een flinke cent bijverdienen. Tot ziens ? Xxx tom  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om deze week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
try_me 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vandaag (10/06): Cardate - Pijpdate
Welke knappe jongedame kan ik oppikken in de buurt van Aalst voor een pijpdate waarbij je ook alles doorslikt. 100% hygiënisch en discreet. Graag reageren met (geanonimiseerde) foto.  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komende week: spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
Thomas 31 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ontspanning gezocht
Ik ben op zoek naar iemand in de buurt, waarbij ik vanavond kan langskomen. Ben niet op zoek naar een vluggertje, maar naar een GFE. Waarbij veel mogelijk is. Iemand die het initiatief neemt en me echt wilt verwennen. Graag hoor ik je reactie met je mogelijkheden  
Gespierde m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Meisje of dame hier die niet fake is????
Gespierde man zoekt meisje of dame die niet fake is. Blijkbaar hier enkel maar fakers... ernstig meisje of dame die kan date vandaag of morgen. Die van de buurt is,verzorgd, discreet. Indien je reageerd stel je duidelijk voor,waar je voor opensta. Kan verplaatsen & ontvangen. Danku  
10 dagen
Kobe 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Ik ben op zoek naar een dame die een kinky mindset heeft en haar grenzen wil verleggen. Welke fantasietjes zoek ik bvb nog? Toekijken hoe ik met mezelf speel. Of mij enkel met jouw borsten of billen laat spelen. Het lijkt me ook wel eens leuk om klaar te komen op een slipje, zwempak of legging. Misschien wil je me wel eens verwennen met je voetjes? Veel kan en ik heb nog wel spannend voorstellen in mijn hoofd zitten. Leuke bijverdienste voor korte spannende dates in de buurt van Leuven! Ik hoor het graag!  
  1   2   3