Zoeken naar dame gezocht voor deze avond

Uw zoekactie voor dame gezocht voor deze avond leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile rijpe vrouw
Geile oudere amateurdame gezocht, liefst 60+, die graag een jongere man afpijpt. X  
gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile rijpe vrouw
Geile oudere amateurdame gezocht, liefst 60+, die graag seks heeft met een jongere man. X  
Incognito 50 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Stijlvolle gehuwde dame gezocht
Deze fijne, stijlvolle man van 50 zoekt contact met de vrouwelijke helft van een koppel waarvan de man er op kickt dat zij sex tegen betaling heeft met een andere man zonder diens aanwezigheid. Just 4 fun. Indien dit jullieding is en je houdt van discretie, klasse en fijne overspelige contacten met respect voor ieder stuur mij dan zeker een mailtje. Ik zoek iets duurzaams zo mogelijk. Ik ben geen bull, noch macho. Gewoon een discrete man met stoute verlangens.  

Stijlvolle gehuwde dame gezocht
Lewis 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame gezocht
hoi ik ben een jonge zelfstandige en moet voor het werk elke dinsdag voormiddag in Gent zijn. Ik wil graag in contact komen met een mature dame (voorkeur voor grote borsten, vlot en behaard) om bij jou thuis of op hotel wat plezier te beleven of gewoon iets gaan drinken. Alles op mijn kosten natuurlijk met vergoeding. Misschien tot binnenkort. Mvg Lewis.  
lieve man 54 jaar Limburg - Overpelt
Betrouwbare dame gezocht
Ik zoek een leuke frisse meid voor regelmatig contact. Ben jij een leuke meid van tussen de 21 en 40 jaar, slank, nederlands sprekend dan zoek ik jou. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij voorkeur woon je in de omgeving, Limburg. Ik zou graag regelmatig willen afspreken voor een ontspannen date. Geen extremen, uiterste discretie en hygiëne zijn van belang. Ik ben een leuke relaxte vent van 50+, betrouwbaar, lief, verzorgd, welbespraakt en heb een prima baan. Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen en staat jou en mijn discretie voorop. Ik kan prima ontvangen Hotel. Verplaatsen binnen de genoemde regio is ook geen probleem. De vergoeding bedraagt €250 per uur en ik zoek vaak een date Bij interesse zie ik graag je reactie.  
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Zoek voor overdag
Dame gezocht om deze week eens overdag een uurtje af te spreken. Geen extreme dingen en wederzijds respect.  
LovingP 30 jaar Antwerpen - Geel
Afterwork p-date - 200 eu
Dame gezocht die zich na de kantooruren kan vrij maken voor een korte pijpdate. Ik ben zelf een slanke verzorgde 30'er. De date kan doorgaan op locatie in Mol of in de wagen/natuur ergens in de regio Geel-Mol. Ik betaal 200 euro voor zo'n date. Indien interesse kan dit op regelmatige basis. Graag reactie met foto.  
10 dagen
Dirk 45 jaar Antwerpen - Hove
Oudere/mature dame gezocht
Hallo 45j man zoekt oudere dame (55+) voor een leuk contact. Vergoeding te bespreken  
10 dagen
Harley 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge dame gezocht
Hallo, Ik ben op zoek naar een Jong meisje die tegen betaling eens lekker gebeft wilt worden. Tussen 18 en 24 jaar. Groetjes xxx  
11 dagen
Mister 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Amateur dame gezocht voor kinky blitz bezoek
Ik zoek vandaag ergens in West Vlaanderen een dame voor een geil scenario. Ik zou graag een snelle wip hebben met een totaal onbekende vrouw zonder ook maar 1 woord te zeggen. Ik kom naar je toe, je opent de deur in rokje/kleedje begeleid me naar de plaats waar je wil genomen worden. Daar ligt een condoom klaar. Jij zakt je slip ik wissel het condoom voor het afgesproken bedrag en ga je direct stevig neuken. 5-10 minuutjes, dan spuit ik mn zaad op je gezicht of borsten en ben in weg. Welke dame zou dit ook geil vinden en kan vandaag of morgen rond 17u? Een koppel waarvan de man mij naar zijn vrouw begeleid die klaar ligt om genomen te worden kan ook. Indien interesse graag mailtje met beschrijving, regio en gewenst bedrag... Ik ben verzorgd, niet roker, normaal gebouwd en goed geschapen  
  1   2   3