Zoeken naar dame west

Uw zoekactie voor dame west leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpdate 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een leuke dame die heel graag pijpt
Via deze week zou ik graag een leuke slanke dame ontmoeten die heel graag pijpt. Bij voorkeur ben je tussen de 18 en 30 jaar oud. Ook verlegen en/of onervaren meiden mogen reageren. Ik ben zelf een hoogopgeleide, mooie en slanke man, en bied hygiene, discretie en een mooi bedrag :)  
GraagTraag 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende erodate met stijvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om komende week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Qua uiterlijk heb ik geen vast type (alle leeftijden, cupmaten en figuren welkom), maar sportieve en hoogopgeleide vrouwen hebben een streepje voor. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid, safe seks en wederzijds respect. Ik zoek geen professional, wel een tof persoon die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
leuke dat
Hallo ik ben een jonge heer en zoek een leuke dame om vandaag mee af te spreken voor een mooie vergoeding. leeftijd maakt niet uit.  
Knappe vrouw 43 jaar Antwerpen - Bonheiden
Vrouw zoekt een zeer knappe dame voor haar man
.... hij mag van mij zijn gangen eens gaan met een heel knappe dame. Ik wil er bij zijn en toekijken, mss wil ik ook wel dat de finale stoot voor mezelf is.. de vrouw in kwestie is ergens tussen de 25 en 50, ze is slank en heeft grote borsten, ze is geil en wil ontvangen in een fijn zwart setje en pumps, bodystocking, jartelles etc.... NMC Wie is dit en wie laat snel wat weten ? ;) Laat me weten wat je vergoeding is...  

Vrouw zoekt een zeer knappe dame voor haar man
Pieter 34 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
Pijpen. 33/186/93
Welke dame heeft er zin om mij lekker te pijpen in de auto je zegt maar wat je ervoor wilt;)  
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer, zoekt spannende date met man of koppel. Ben jij/jullie licht dominant, of wil je mij beschouwen als lustobject. Doe mij een leuk realistisch voorstel met vergoeding die je wenst te geven. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, hoeveel je wenst te geven, waar en wanneer. Zonder al de info geen reactie van mij. Tot snel  
Geil.... 32 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijke pijpbeurt gezocht
Hallo, Ik ben op zoek een dame die me een heerlijke pijpbeurt wil geven tegen vergoeding. Kan discreet ontvangen of op verplaatsing. Reageren op advertentie indien interesse.  
Gevoelsmens 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een gevoelige en zachtaardige man van bijna 60. Door ziekte van mijn partner is de intimiteit in mijn relatie de laatste jaren vrijwel afwezig. Maar ieder mens heeft toch behoefte aan liefde en intimiteit? Daarom zoek ik langs deze weg, naar een fijngevoelige dame die ervoor open staat om af en toe af te spreken voor respectvolle, zachtaardige en intieme momenten. Voor mij betekent intimiteit niet onmiddellijk seks maar eerder een nabijheid van de ander, een diepere connectie, een gevoel van genegenheid en affectie, wat tederheid, een contact van vel tegen vel, mijn zachte hand op jouw borst, een zoen op je blote buik. Ik zou dus graag een hartelijke en liefdevolle dame willen ontmoeten voor een langdurig contact. Belangrijk: respect, openheid, warm, liefdevol, discreet, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Graag een berichtje als je ECHT denkt te begrijpen wat ik zoek. Liefdevolle knuffel  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Spannende pijpbeurt.
Ben jongeman van 36, 1m78, slank, donker haar en een ferme pik. Zoek een leuke dame met slank tot normaal postuur die het spannend vind om af te spreken voor een betaalde pijpbeurt. Je leeftijd en afkomst spelen geen rol, rijper ook welkom! Wel discreet in het contact... Gus.  

Spannende pijpbeurt.
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
Opzoek naar een spannende date!
Beste, Ben jij leuke dame of koppel die wat spanning mist in u leven? Die graag eens lekker en spannende tijd beleeft. Dan kan jij me hopelijk helpen. Ik ben opzoek naar leuke persoon dame of koppel. Die komende woensdagochtend vrij is. Je bent tussen de 25-45j. Normaal gebouwd en hygiëne is belangrijk. Ik word in het begin van de date geblinddoekt voor een heerlijke massage… om het extra spannend te maken. Daarna draaien we de rollen om 🙃….. waar veel mogelijk is. Ik zelf ben een sportieve jongeman van 29j, die kan ontvangen. Deze date krijg je een leuke vergoeding van 300 euro voor. Je reageert met woordje uitleg over jezelf met een bijgevoegde foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10