Zoeken naar de groot

Uw zoekactie voor de groot leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal.(niet rookster). Ik zoek liefst iemand voor een vast contact waarbij we elkaar ook beter leren (ver)kennen. Geen extreme zaken, genegenheid zachtheid en een fijn gesprekje horen ook bij me. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.intiem met cd, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descreetie en respect zijn heel  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
george 46 jaar Antwerpen - Turnhout
wie heeft zin om een fijne avond te hebben
welke dame heeft zin in een fijne avond ik zelf 46 jaar normaal gebouwd 185 cm groot blauwe ogen hou van de normale dingen bij de juiste click mogelijk tot meerdere afspraakjes mijn voorkeur dame van 28 tot 48 jaar grote borsten en met een beetje durf liefst niet rookster reageer snel als u opzoek bent naar een leuke date met vergoeding  
Anoniempje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal.(niet rookster). Ik zoek liefst iemand voor een vast contact waarbij we elkaar ook beter leren (ver)kennen. Geen extreme zaken, genegenheid zachtheid en een fijn gesprekje horen ook bij me. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.intiem met cd, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal. Ik zoek een respectvolle date. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.Een babbel,knf,intiem zonder extremen, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Toyboy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
één of twee jonge vrouwen, eventueel studentes, voor vluggertje op hotel, paydate
Ik ben een Toyboy van hogeropgeleide vrouwen, maar heb nu de opdracht gekregen om een vluggertje op z'n hondjes te doen met 2 jonge vrouwen. Eventueel studentes, maar dat is geen verplichting. Het gaat om een safe (met condoom) vluggertje op z'n hondjes op hotel te Gent. NU dinsdagvoormiddag 11 juni. Date duurt maximum 15 minuutjes. De pay is 200 euro voor 1 meisje, of 320 voor 2 vriendinnen (te verdelen onder jullie) Scenario is simpel: je of jullie komen binnen en zet je klaar. Aangekleed blijven kan perfect. Gewoon broek uit, of enkel slipje met kleedje of rokje aan. Condoompje aan, opvullen, neuken gedurende paar minuutjes. Nieuw condoom, en neuk ik je vriendin. Dan opnieuw switchen. Na 15 minuutjes is het sowieso gedaan, maar kans is groot dat ik sneller kom. Het is een oefening voor me om niet te snel te komen. Contacteer me voor meer info. X  

één of twee jonge vrouwen, eventueel studentes, voor vluggertje op hotel, paydate
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal is. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.Een babbel,knf,intiem zonder extremen, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Karel 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoe voller de vrouw, hoe liever - regelmatig contact
Liefste minnares Zoek een volle vrouw voor regelmatig contact leeftijd speelt niet echt een rol. Ikzelf ben 33j, gezellig en lief in de omgang, groot geschapen en ruw eenmaal in bed. Voor mij kan en mag alles. Benieuwd naar uw reactie. Karel x  
Anthony 48 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Welke dame doet mij een niet te weigeren voorstel?
Titel zegt alles! Niet onknappe man zoekt date. Trefwoorden: geil, sletterig, zaad, tongzoenen, bare...en dit alles met respect. Ik ben groot, slank, ultra netjes, uiterst verzorgd, sportief en bovenal soavrij.. Welke dame doet mij een onweerstaanbaar en verleidelijk voorstel (asap)?  
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Vanavond pijpdate (150€)
11 dagen
Jan 51 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Grote silicone borsten
Al lang fantaseer ik er over om sex met een vrouw met zeer grote silicone borsten (D, E of groter). Ik zoek geen pro of zogenaamde amateur, wel een leuke dame die de fantasie heeft om zich eens te “verhuren”. Indien het klikt sta ik open voor regelmatig contact. Leeftijd is niet belangrijk. Ik geef mooie vergoeding in functie van de mogelijkheden. Afspreken kan tijdens de kantooruren. Zelf ben ik 50, sportief, 1.75m groot, 78 kg, donker blond en soa clean.. Indien interesse hoor ik graag wat van jou met foto en info over jezelf.  
  1   2   3