Zoeken naar extra vrouw

Uw zoekactie voor extra vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot x 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst deze avond/nacht
Hoi, ben jij een geile Open-minded vrouw die houd van genieten en er ook wil voor betaald worden? Kan jij deze late avond/nacht afspreken en ontvangen in Aalst of hele korte regio? Of kan je verplaatsen naar Aalst en sta je er voor open om een geile spannende Date in je wagen of buiten te doen? Dan zoek ik jou! Ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook extra info van wat kan en niet en verdere info over je prijzen. 200%no fake en real en discreet, idem ook gevraagd.volgende week ook Zeker mogelijk zowel overdag als late avond/nacht. Wie weet tot snel  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding, ik kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo. Alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Meneer 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig gezocht
Ben jij een alleenstaande vrouw/mama/studente die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Wil je regels volgen ? Indien ja, reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang, wel eerlijkheid !  
Jarnevdb 38 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke dominante vrouw?
Ik ben op zoek naar een vrouw met een dominant kantje uit de provincie oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg of Vlaams Brabant die mij volledig machteloos wil vastbinden, op mijn gezicht komt zitten en mij verplicht te beffen, die mij met een strapon neukt en als apotheose op mijn lul komt zitten en mij berijdt tot ik klaarkom. Ik voorzie alle benodigdheden. Spreekt dit u aan en wil je een centje bijverdienen neem dan contact met mij op a.u.b.?  
Lieve man 48 jaar Limburg - Lummen
Koppel voor regelmatig
Hallo, Via deze weg ben ik op zoek naar iets nieuws, een vast aangenaam koppel voor een trio/cuckold date. Ben bi-schierig, maar nog geen ervaring hiermee. Is ook geen must. Alles kan, niets moet in een ontspannende sfeer is mijn motto. Ben een vrouwvriendelijke man hecht veel belang aan hygiëne en respect. Sta voor veel open en bij de juiste klik is ook veel mogelijk. Leeftijd en uiterlijk is niet zo belangrijk, een goede klik wel. Ik wacht op jullie mailtje waarin jullie jezelf voorstellen en omschrijven, laat ook even jullie fantasieën horen. Tot snel  
Dave 57 jaar Antwerpen - Lille
Welke vrouw durft
Is er hier (liefst) een jonge vrouw met behaard of getrimd poesje die eens graag zou langskomen bij een normaalgebouwde , verzorgde , intiem geschoren man ? Geniet ervan afgetrokken te worden . Intiem hoeft niet moest je er zelf niet 100% achter staan . Vergoeding onderling bespreekbaar  
Wim 47 jaar Limburg - HASSELT
Gezocht: jonge vrouw voor spannende dates
47-jarige, goed uitziende en verzorgde man zoekt jonge vrouw uit regio Limburg om leuke dates mee te beleven op hotelkamer of privé-wellness. Mooie vergoeding voorzien. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
Spontaan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (16/06): (ont)spannende date met klassedame
Hoi daar. Ik stel mezelf kort even voor. Ik ben een sportieve hoogopgeleide en goodlooking jonge papa van 1m81, 65kg, met bruin haar en groenbruine ogen. Ik kleed me graag goed, sta op uiterste hygiëne en ben intiem (helemaal) glad geschoren. Ik zoek een stijlvolle, verzorgde dame die vanavond wil langskomen om een leuke erotische date te beleven. In ruil krijg je een flinke cent. Uiteraard valt er te bespreken hoe ver we gaan en voor welke prijs (zonder oeverloos gemail). Kernwoorden: vrouwvriendelijkheid, wederzijds respect en safe seks. Ik ontvang jou in een verzorgd kader (geen huisdieren, geen aftandse woning) in een residentiële buurt vlakbij centrum Gent. Tot straks?  
Kristof 40 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
40j slanke man zoekt ondeugende vrouw voor een blowjob
Hey dames, bij deze zou ik graag een leuke ondeugende vrouw ontmoeten die zin heeft om een blowjob te geven, dit liefst topless of naakt. Zelf ben ik 1m84, blond, blauwe ogen en een slanke lichaamsbouw, 70kg. Ontvangen is geen probleem. Heb je interesse of wil je meer weten, stuur me dan gerust een berichtje met een fotootje en wat info. X Kristof  

40j slanke man zoekt ondeugende vrouw voor een blowjob
C.A. 25 jaar Antwerpen - Boom
Ervaring gezocht
Hallo, ik ben een man van 25 jaar met zo goed als geen ervaring. Dit maakt mij enorm onzeker om een relatie met iemand aan te gaan. Ik heb al 8 jaar geen seks meer gehad omdat mijn eerste ervaring erg onaangenaam was. Hierdoor heb ik amper seksuele ervaring en dat is het geen waar ik naar op zoek ben. Ik zoek een vrouw die mij wilt helpen ervaring op te doen waardoor ik mij in de toekomst minder onzeker ga voelen als het op seks aankomt. Indien u geïnteresseerd bent en mij zou willen helpen kunnen we samen foto’s en persoonlijke informatie delen via mail.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10