Zoeken naar genot

Uw zoekactie voor genot leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Moet dit ook uit, Daddy?
Deze alleenstaande Daddy heeft wel wat vrije tijd en middelen om een jonge dame onder zijn hoede te nemen. Iemand die ik kan opleiden tot het perfecte lustsletje dat haar eigen behoeften kan wegcijferen voor haar Daddy. Iemand die het ultiem genot vindt in het behagen van haar Daddy. In ruil krijgt ze heel wat aandacht, zakcentjes en tederheid. Mijn beproefde aanpak is teder als het kan, streng als het moet voor haar eigen bestwil. Ze zal zich geborgen voelen, maar soms zal ik haar moeten berispen of straffen. En nadien is er weer plaats voor troost, knuffeltjes en bemoedigende woordjes. Daddy zal zooooo trots zijn op haar, trots dat ze zo goed haar best doet.  

Moet dit ook uit, Daddy?
Bert 59 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Wie ooooh wie ?
Hoi op zoek naar dame tussen de 30 en 80 om minstens 1 x per week lekker mee te muilen tegen schappelijke vergoeding. Graag ook wederzijds oraal genot . Meer mag natuurlijk ook , maar geen must . Stel jezelf even voor , graag met bijgevoegd foto . x  
Spike_Spiegel 36 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Ik zoek leuke tjjd met 1 of meerdere vrouwtjes
Ik zoek via deze weg in de omgeving van diksmuide een leuke dame of dames die ook net als ik zin hebben in een lwuke tijd en een pleziertje ik vraag geen vergoeding is puur fun en genot En met condoom Zelf heb ik een harige pik en baard maar kan deze best trimmen. Zelf ben ik ook verlekkerd op harige kutjes vind het heerlijk om deze te beffen en te neuken. Dus dames hopelijk tot binnenkort :)  

Ik zoek leuke tjjd met 1 of meerdere vrouwtjes
Danny 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onvruchtbare man voor jonge pure dame
Joviale maar gedistingeerde welstellende gesteriliseerde man op zoek naar jonge meid did extra centjes kan gebruiken, max 39 j, girl next door, met onvruchtbare partner of singel meid die zelf vruchtbaar is of ditwil worden voor regelmatige dates. Vind jij discretie, hygiene, respect voor mekaar even belangrijk als een leuke babbel en heerlijk intiem genot voor beide, dit zowel oraal als met pure penetratie. Uiteraard wel fantasie,maar geen extremen. Voorkeur voor mobiele meid die zich overdag makkelijk kan vrijmaken.  
Mr. discreet 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame wil ondeugend/kinky onderhanden genomen worden op hotel regio Gent of Antwerpen?
Beste, via deze weg ben ik op zoek naar een toffe dame die net als ik de dagelijkse sleur eens wil doorbreken. Hou je als dame om de touwtjes eens uit handen te geven en je over te geven aan me zodat ik je op een leuke of wat kinky manier tease, verwen en je laat sidderen van genot. Of heb jij liever de controle, kan dat ook. Al dan of niet met een leuk scenario erbij. Zelf ben ik een verzorgde man van 1m92, blauwe ogen, kort donker haar. Natuurlijk voorzie ik je van een leuke extra en bij goede klik kan regelmatig afgesproken worden. Interesse of vragen? Laat dan zeker een berichtje Mvg en xxx L  
10 dagen
Koen 48 jaar Limburg - Lummen
Dame voor regelmatig
Gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleefd zoekt dame om terug het genot te ontdekken. Discrete, zeer verzorgde en lieve man is op zoek om bij wederzijdse klik regelmatig af te spreken met dame om elkaar te verwennen. Hoe oud u bent is niet belangrijk, discreet is wel een must, geen extremen. Kan me wel verplaatsen, en er ligt uiteraard een vergoeding klaar. Zie je het zitten, dan krijg ik graag een reactie met info en indien mogelijk een foto.  
12 dagen
Man 46 jaar Antwerpen - Bonheiden
zkt dame 45+
Welke fijne dame +45j heeft ook interesse in een leuke date met wederzijds genot? Mooie financiële vergoeding.  
Dirl 55 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Welke dame zou dit graag eens mee maken
Naturist avond of middag met een leuk massage en hapje drankje erbij zalig genot. Welke dame zou dit graag eens mee maken met nog een sportieve man van 58 niet roken geen baard of snor Gewoon rustig genieten met warme massage olie . Een rustige relax massage Te Berlare overnachting en douchen is ook mogelijk plus lekker ontbijt . van middag of vanavond  

Welke dame zou dit graag eens mee maken
13 dagen
Man 46 jaar Antwerpen - Bonheiden
zkt klasse dame +45
Welke klassevolle dame + 45 j heeft interesse in date met wederzijds genot deze voormiddag? 300 euro  
16 dagen
Lilly 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Lilly zoekt een lekkere willy;)
Heren, zijn jullie opzoek naar een open-minded vrouwtje ? Stop met zoeken... tegen de juiste vergoeding kunnen we samen gieren van genot ;) Dubbele D cup met glad geschoren kutje die lekker nat is :) ik hoor graag wat je Fantasie is,hygiëne en discretie zijn hier keywords! Intiem is uiteraard veilig tot snel !  
  1   2