Zoeken naar gezocht extra

Uw zoekactie voor gezocht extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jos 53 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar wat fun
Gezocht leuke meid 30-60 die zin heeft in wat fun. Pijpen, afrukken, striptease of meer. Graag topless of in lingerie. Kan in de auto op discreet plekje of bij jou. Geen kamerdate is te veel gedoe. Enkel vanavond/nacht. Zeg me wat je wil doen en hoeveel je ervoor wil.  
Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets alle regio's  
Kris 45 jaar Antwerpen - Edegem
Modellen gezocht - geen ervaring vereist
Nieuwe productiemaatschappij in adult entertainment zoekt modellen (F,TV,TS,..) voor online producties. Stuur bericht voor meer info. Iedereen welkom  
Peter 46 jaar Antwerpen - Aartselaar 0470426316
Sexy poetsvrouw gezocht
Hallo ik zoek een dame die in sexy outfit (jurkje, rokje, hakjes,..) komt poetsen. 150eur/2u of meer te bespreken. Stuur berichtje of whatsapp voor meer info (nt bellen aub)  
Meneer 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig gezocht
Ben jij een alleenstaande vrouw/studente die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja, reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang, wel eerlijkheid !  
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Masseuse gezocht.
Ben een nette verzorgde jongeman van juist 40 jaar met goed niveau, 1.80, normale/sportieve bouw, leuk voorzien. Zoek een leuke slanke dame welke bedreven is in het masseren van het gehele lichaam met een klein erotisch tintje. Bijvoorbeeld een kine of therapeute die het spannend vind om eens dat stapje verder te gaan. Uiteraard discreet voor beide. Gr Eric -x-.  

Masseuse gezocht.
jasminus 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
leuk vrouwtje gezocht
Welke dame ziet de combinatie een centje verdienen, erotiek en ontspannen ontmoetingen zitten met een oudere man ? Je hebt een grote streep voor als je het aantal mannen beperkt. Ikzelf zoek ook één leuke dame met wie ik fijne erotiek (en eventueel meer) kan beleven. Dit is een zeer oprechte advertentie en dit verwacht ik ook van jou reactie. Indien jou antwoord mij bevalt, mag je een mail verwachten met een foto van mij en meer uitleg. Als vergoeding voor jou dacht ik aan 200 a 250 euro afhankelijk van de mogelijkheden. Maar zeker geen sm-gedoe, pijntoestanden, dominantie, plassex ... Indien jij dit wenst, kan een eerste ontmoeting zonder meer zijn, enkel kennis maken. X  
gisteren
Bootylover 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Muze gezocht!
- je ben uit de nabije regio - je bent single of je man is niet bij ons in de kamer - verzorgd, leeftijd en gewicht minder belangrijk -je kan geregeld ontvangen - je kontje mag gemasseerd, gekust en gelikt worden. Ben zelf sportieve slanke man van 42, 1m80 groot ongeveer, 74 kilo, en vrij groot speelgoed. Als je uit de regio bent en geregeld kan ontvangen, heb je maandelijks een aantal dates, dus mooi extraatje… Foto’s op aanvraag  
gisteren
Spuiter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Dringend: jong pijpsletje gezocht, eventueel van koppel
Ben op zoek naar een jong en geil pijpsletje; mag eventueel koppel zijn. Dit voor een lekkere pijpbeurt zonder meer. Mocht het klikken graag voor regelmatig. Ideaal voor een jonge vrouw of studente, maar een jong koppel dat extra centjes wil is ook wel geil.  
gisteren
Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft zonder intiem
Ik ben op zoek naar een jonge vrouw/studente die zin heeft om af te spreken voor een soft date zonder intiem. Je bent ruimdenkend en bereid om je naakt te tonen, te laten betasten en te laten vingeren en beffen. Eindigen doe je met een hand of blowjob. Voorkeur gaat uit naar iemand die 2, 3 of 4 keer per maand tijd kan vrijmaken om af te spreken, in functie van onze agenda's. Duur van een date is 15-25 minuutjes. Ideaal om op een aangename, vlugge en makkelijke manier regelmatig een extraatje te verdienen. Zijn jullie een koppel en wil de man zijn partner aanbieden dan zijn jullie ook welkom. Vereisten: jonger dan een jaar of 30, ruimdenkend zijn en houden van een soft erotische date.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10