Zoeken naar hotel elke

Uw zoekactie voor hotel elke leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets alle regio's  
gisteren
Sam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: soft-erotische date
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een ongedwongen (soft)erotische date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. Seksuele handelingen zijn op zich geen must. Alles is bespreekbaar. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
gisteren
Lewis 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame gezocht
hoi ik ben een jonge zelfstandige en moet voor het werk elke dinsdag voormiddag in Gent zijn. Ik wil graag in contact komen met een mature dame (voorkeur voor grote borsten, vlot en behaard) om bij jou thuis of op hotel wat plezier te beleven of gewoon iets gaan drinken. Alles op mijn kosten natuurlijk met vergoeding. Misschien tot binnenkort. Mvg Lewis.  
Arne 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: (ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een ongedwongen (soft)erotische date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Hot 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Respectvolle zakenman gezocht
Dag lieve mannen Ik ben deze week/weekend beschikbaar voor een date te hebben(luxe, comfort) Dit kan in een rendez-vous hotel/sauna.Regio kan in Oost Vlaanderen/ West Vlaanderen/ Antwerpen. Ik ben een Vlaamse meid, knap en sportief gebouwd.Beschik over vervoer. Respect, discretie en hygiëne. Over de prijzen is niet te discussiëren(het zijn redelijke prijzen) Laten we van elkaar genieten hopelijk tot snel. Kus  
Thom 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel (of vrouw) met weinig ervaring?
Ik zoek voor deze vrijdag (overdag of avond) een koppel (of vrouw) met weinig ervaring om een heerlijke date mee te beleven (waarbij de vrouw centraal staat). Zelf heb ik ook niet veel ervaring. Jullie ontvangen in een huiselijke sfeer of in een leuke hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles gebeurt veilig (met condoom). Ikzelf ben 1m82, slank en heb bruin haar. Graag ontvang ik een concreet voorstel met foto en de verwachte financiële vergoeding. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie een foto van mij terug. Spreekt de advertentie jullie aan, maar kunnen jullie vrijdag niet? Aarzel dan niet om toch te reageren. Samen vinden we dan wel een andere datum.  
Dave 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tropische temperaturen
De zomer laat voorlopig nog even op zich wachten, dus zoek ik iemand die samen met mij zorgt voor tropische temperaturen! Ben jij een verzorgde, sexy dame (30+) die deze regenachtige dagen ook graag wat meer kleur geeft, dan hoort deze goed verzorgde en niet onknappe man op uw berichtje! Deze oproep is oprecht en ik verwacht dan ook reacties van gelijkgestemden. Discretie gevraagd en geboden. Ontvangst op hotel of nader te bepalen locatie.  
lieve man 54 jaar Limburg - Overpelt
Betrouwbare dame gezocht
Ik zoek een leuke frisse meid voor regelmatig contact. Ben jij een leuke meid van tussen de 21 en 40 jaar, slank, nederlands sprekend dan zoek ik jou. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij voorkeur woon je in de omgeving, Limburg. Ik zou graag regelmatig willen afspreken voor een ontspannen date. Geen extremen, uiterste discretie en hygiëne zijn van belang. Ik ben een leuke relaxte vent van 50+, betrouwbaar, lief, verzorgd, welbespraakt en heb een prima baan. Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen en staat jou en mijn discretie voorop. Ik kan prima ontvangen Hotel. Verplaatsen binnen de genoemde regio is ook geen probleem. De vergoeding bedraagt €250 per uur en ik zoek vaak een date Bij interesse zie ik graag je reactie.  
Toyboy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
één of twee jonge vrouwen, eventueel studentes, voor vluggertje op hotel, paydate
Ik ben een Toyboy van hogeropgeleide vrouwen, maar heb nu de opdracht gekregen om een vluggertje op z'n hondjes te doen met 2 jonge vrouwen. Eventueel studentes, maar dat is geen verplichting. Het gaat om een safe (met condoom) vluggertje op z'n hondjes op hotel te Gent. NU dinsdagvoormiddag 11 juni. Date duurt maximum 15 minuutjes. De pay is 200 euro voor 1 meisje, of 320 voor 2 vriendinnen (te verdelen onder jullie) Scenario is simpel: je of jullie komen binnen en zet je klaar. Aangekleed blijven kan perfect. Gewoon broek uit, of enkel slipje met kleedje of rokje aan. Condoompje aan, opvullen, neuken gedurende paar minuutjes. Nieuw condoom, en neuk ik je vriendin. Dan opnieuw switchen. Na 15 minuutjes is het sowieso gedaan, maar kans is groot dat ik sneller kom. Het is een oefening voor me om niet te snel te komen. Contacteer me voor meer info. X  

één of twee jonge vrouwen, eventueel studentes, voor vluggertje op hotel, paydate
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om deze week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
  1   2   3   4   5   6   7   8