Zoeken naar ik vrij

Uw zoekactie voor ik vrij leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Arne 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: (ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een ongedwongen (soft)erotische date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€) vanavond...
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben hoogopgeleid, vrouwvriendelijk, vrij stevig geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Laat gerust een berichtje achter als je interesse hebt en wie weet zien we elkaar straks...X  

Pijpdate (150€) vanavond...
Zachtaardige man 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een zachtaardige man van 59. Langs deze weg ben ik op zoek naar een hartelijk, gevoelig en passioneel vrouwelijk maatje om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten voor ons 2. Ik zoek liefst iemand voor langere termijn waarbij we elkaar ook wat beter leren (ver)kennen. Maar ik laat je verder ook vrij, dus no strings attached. Ik zoek geen sportseks of extreme zaken maar hou eerder van zachtheid, genegenheid, affectie, vel tegen vel, strelen, masseren, zoentjes overal. Ook een fijn gesprekje hoort daar bij. Belangrijk voor mij: respect, openheid, discretie, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Heb je interesse, stuur dan gauw een berichtje, liefst van meer dan 1 zin. Liefs X  
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€) vanavond...
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben hoogopgeleid, vrouwvriendelijk, vrij stevig geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Laat gerust een berichtje achter als je interesse hebt en wie weet zien we elkaar straks...X  

Pijpdate (150€) vanavond...
Bodybuilder 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Meid of dame regio wieze
Welke meid of dame heeft na de middag zin om date met verzorgd bodybuilder. Goed afspreken discreet. Dit voor goed trek & ppdate. Waar ik u vinger & lik. Enkel vandaag & verzorgd type liefst. Laat horen wie je bent & hoe laat enzo je vrij bent.  
gisteren
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om deze week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
gisteren
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Lilly 27 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
GEIL
Ik ben vanavond vrij voor een gezellige lekkere geile date. Ik sta op discretie en hygiëne. Ik kan me verplaatsenen of een spannende cardate kan ook. Ik hou niet van veel over en weer gemail. Ik hou van verwennen en verwend worden. Pussy spanking, titfuck vind ik lekker. Ik ben geil en vraag een financiële vergoeding afhankelijk van wat u wil doen. Stuur een voorstel en een fotootje per mail en wie weet zien we elkaar snel. ;)  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komende week: spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
Jan 51 jaar Limburg - Beringen
Vandaag of morgen
Welke leuke en geile meid, heeft een uurtje of drie vrij voor tweehonderd oprecht te genieten, gewoon elkaar lekker opwinden, tijd ervoor nemen, muziekje erbij, drankje, lachen, lekker tetteren tussendoor, gewoon je tijd nemen en niet op de klok te kijken, bestaan die vrouwen nog, ben benieuwd  

Vandaag of morgen
  1   2   3   4   5