Zoeken naar ik vrouw

Uw zoekactie voor ik vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Pijpdate
Ik ben gwn vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in westerlo 70 euro klaarkomen in mond ;) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
Peter 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Welke vrouw wil me komende week verwennen en wil ook verwend worden?
Hoi! Ik ben de komende dagen voor mijn werk in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen. Ik ben een grote man qua postuur, ex basketspeler. Is er hier een leuke vrouw die zin heeft om mij te verwennen en zelf ook verwend te worden (lekker veel oraal)...? Uiteraard voorzie ik een vergoeding voor je!  
Karel 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoe voller de vrouw, hoe liever - regelmatig contact
Liefste minnares Zoek een volle vrouw voor regelmatig contact leeftijd speelt niet echt een rol. Ikzelf ben 33j, gezellig en lief in de omgang, groot geschapen en ruw eenmaal in bed. Voor mij kan en mag alles. Benieuwd naar uw reactie. Karel x  
Wouter 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nat & sloppy slurppijpen
Welke vrouw maakt graag een pik volledig nat door te spuwen en te kwijlen. Je pijpt graag met veel geluid, geslurp en gesop. Je maakt mijn pik volledig nat met jouw speeksel. Afwisselend pijp je me lekker hard, dan haal je mijn pik uit je mond en trek je me af terwijl je heel nabij kijkt en er op spuwt, dan weer pijpen, dan weer aftrekken kijken en spuwen.  
Koen 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cardate vandaag enkel vrouwen
Welke vrouw heeft vandaag zin voor een cardate te doen. Pijpdate, seks... Wat jouw voorstel is dus. Dit wel in Sint-Niklaas 9100. We spreken ergens af op een parking voor daar de date te laten doorgaan. Ikzelf ben een jongeman van 30 jaar 1m70 64kg en verzorgd. Discretie verzekerd voor beiden graag! Stel je zelf ook even voor in de mail. Groetjes tot dan?  
gisteren
Andrew 55 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Dominant koppel gezocht voor rollenspel
Toch zeker de vrouw kickt op macht en geniet er van om me spottend opdrachten te bevelen en me te vernederen.Uiteraard beslissen jullie hoe het spel evolueert! In mijn fantasie moet ik toekijken hoe jullie seks hebben en eventueel haar benen openhouden, of ik haar verder mag aanraken is jullie beslissing.Er klinkt hoongelach als ik mijn broek moet laten zakken en mijn kleine piemel tevoorschijn komt.Ik moet bij mezelf een butplugg inbrengen en word als hetero eventueel verplicht om biseksuele handelingen te verrichten wat voor mij nieuw zou zijn.Mevrouw beslist welke vernederingen ik moet ondergaan en of ze een handje toesteekt uit medelijden of dat ik moet tonen hoe ik me afruk als jullie klaar zijn.Het zou me opwinden moest ik merken dat het jullie een kick bezorgt dat ik mevrouw moet betalen om me zo te laten behandelen.Liefst geen al te jong koppel,toch minimum vanaf 30, 60+ is geen probleem.Ik kan ontvangen en verplaatsen, ook ver als mocht blijken dat jullie het spannend vinden.  
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile pijpdate
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate wie wilt er lekker afgezogen worden in westerlo? 70 pijpdate klaarkomen in mond :) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
gisteren
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komende week: spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
gisteren
Matthias 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Meisje gezocht die me haar borsten toont.
Hallo, ik ben een 37 jarige goeduitziende man en op zoek naar een enthousiaste (jonge) vrouw die me haar borsten wilt tonen. In ruil mag je m'n besneden penis zien als je dat opwindend vindt :) Niet teveel poespas, gewoon afspreken en doen. Interesse? Contacteer voor meer info!  
Fun39 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Spannende date vandaag of morgen
Welke vrouw uit de regio Tienen-Leuven-Sint-Truiden heeft wel zin in een spannende cardate deze namiddag, vanavond of morgen met een 39 jarige sportieve man. Lekker (tong)zoenen en elkaar (oraal) verwennen en indien er een leuke klik is kan er meer op kamer of bij mij thuis. Graag reactie met foto en je voorstel, fv uiteraard geboden. Hopelijk tot zo? ;)  

Spannende date vandaag of morgen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10