Zoeken naar jong*

Uw zoekactie voor jong* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
gisteren
Jos 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Niet steeds hetzelfde lied.
Gewoon eens fijn sex beleven met vriendelijke man die jonger oogt. Meestal dan toch hey. Een vergoeding is er bij , en wie weet bij klik kunnen we vaker doen. Vooral houd ik van zoenen en intiem gaan. Korte neukbeurtjes dat vind ik lekker. En tussendoor knuffelen. Heel bijzonder is het niet. Ideale vrouw , ideale leeftijd? Ge moogt tussen 25 en 55 zijn. Liefs  
gisteren
Rudy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Frisse en fruitige jongedame gezocht voor regelmatige pijpdates
Ik zoek een frisse en fruitige studente of jonge vrouw voor regelmatige pijpdates. Discretie, respect en hygiëne zijn voor mij vanzelfsprekend, hopelijk ook voor jou. Ik geef een vaste vergoeding van €200 per date. Ik ben niet gebonden en kan je bij me thuis ontvangen.  
gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile rijpe vrouw
Geile oudere amateurdame gezocht, liefst 60+, die graag een jongere man afpijpt. X  
gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile rijpe vrouw
Geile oudere amateurdame gezocht, liefst 60+, die graag seks heeft met een jongere man. X  
gisteren
Rudi 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man 63j zoekt leuke jonge meid +18 die een extra centje wil
Hallo , Ik man van 63j 180groot 85kg 17x5 met motorhome van merksem en waar ik in ontvangen kan ? Ik zoek een leuke jonge dame +18j die een centje wil bijverdienen in samenspraak met me via mail WhatsApp of smsje 04en99en60en83en35 antwerpen en korte groetjes omg?  
Guido 47 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Jonge meid gezocht voor een pijp- of seksdate
Hallo dames, Ik ben een nette 44-jarige man, spontaan, vrolijk, rustig en discreet. In het dagelijks leven een leuke baan en zorg goed voor mezelf. Ik ben op zoek naar een jonge (18-25) spontane meid die van pijpen en/of seks houdt. Een meid die graag met mij een date aan wil gaan en daarnaast een leuk bedrag wil verdienen. Het gaat of om een pijpdate met slikken, of een bare seksdate waarbij discretie en hygiëne belangrijk zijn. Ben jij die spontane meid en durf jij het om de date met mij aan te gaan en daarmee een leuke vergoeding te verdienen, afhankelijk uiteraard van wat de mogelijkheden zijn, dan hoor ik graag van jou. Met vriendelijke groet Guido  
Matthias 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Meisje gezocht die me haar borsten toont
Hallo, ik ben een 37 jarige goeduitziende man en op zoek naar een enthousiaste (jonge) vrouw die me haar borsten wilt tonen. In ruil mag je m'n besneden penis zien als je dat opwindend vindt :) Niet teveel poespas, gewoon afspreken en doen. Interesse? Contacteer voor meer info!  
Jan 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
To shave
Dag dames, ik zoek iemand om me intiem te scheren. Uw profiel, tussen 25 en 45 jaar jong. U kan ontvangen en bezit het nodige scheergerief. Ik naakt, u ook. Geen geneuk, wel happy end. Regio niet belangrijk, ik verplaats me. Graag reactie met foto. Graag ergens volgende week. Vergoeding overeen te komen.  
Jim 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jongedame die graag iets wil bijverdienen:
Welke mooie studente (18j tot 25j) wil zich graag volledig naakt laten masseren? Nadien wil ik graag seks met jou. De vergoeding is 400 euro. Bij interesse, stuur mij een bericht met foto en je leeftijd. Ik kan ontvangen en ik kan mij naar jou verplaatsen (of we spreken ergens af). Reageer met een leuke foto en berichtje. Ik kijk er alvast naar uit. Even wat info over mijzelf: 1m70, slank, kort blond haar, blauwe ogen. Ik ben een Vlaamse man met een diploma uit het hoger onderwijs.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10