Zoeken naar jongeman voor

Uw zoekactie voor jongeman voor leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kwaliteit vs $$$ 35 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Het beste van het beste
Handsome vrijgezel(lig) jongeman seaking for sexy specialiste met het mondje. Voorkeur 19-29. Ben jij die onweerstaanbare meid? Heel goede verg..  
gisteren
Jan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Rukdate in auto Sint-Niklaas
Hey, Welke vrouw ziet het zitten voor mij in de auto te laten klaarkomen dus mij een handje helpen :-). Dit op een parking in Sint-Niklaas. Je word ook vergoed natuurlijk. Ikzelf ben een jongeman van 30, Belg, 1m70 64kg en 17 cm .... ;-). Wel vraag ik discreet te zijn! Dit is voor beiden leuk natuurlijk! Dit wel alleen in Sint Niklaas 9100. Graag ook je stats vermelden tijdens mailtje. Groetjes  
Gus 36 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Spannende pijpbeurt.
Vanaf zondag verblijf ik voor een midweek in de Westhoek om er enkele bezienswaardigheden uit de Groote oorlog te bezoeken. Welke leuke slanke dame lijkt het spannend om mij daar te doen laten ontspannen en genieten door een pijpbeurt? Ben zelf een sportieve jongeman van 36, 1.78, donker haar en een ferme pik. Kan er ontvangen of verplaatsen. Fleur jij mijn tripje extra op? ;-).  

Spannende pijpbeurt.
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
Jongeman 21 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hey, hier een 21jarige kerel op zoek naar een dame 35+ die graag eens wilt afspreken met een jonge kerel voor een spannende date. Interesse hierin? Stuur me dan een berichtje met een foto en wat je er voor wil X  
Max 28 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Ik zoek een dame om te beffen
Hallo, ik ben een slanke, hygiënische jongeman van 27 jaar. Ik ben op zoek naar een dame (leeftijd niet van belang) om een halfuurtje met je poesje te spelen en te beffen voor 50 euro. Liefst vandaag (27 mei). Tot snel!  
Ruben 29 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Jongeman zoekt meisje voor pijpbeurt
Hoi, ik ben een goedlachse verzorgde, ietwat verlegen jongeman uit de Westhoek en het is reeds bijzonder lang geleden dat ik nog mocht gepijpt worden. Ik wil dit graag nogmaals ervaren, maar niet door iemand professioneel. Mocht je interesse hebben, dit zou doorgaan op een afgelegen buitenlocatie (park/bos/parking/...) of in de auto. Stel jezelf kort voor, je regio en wat jouw wensen zijn. Niet ouder dan 30 aub. Foto wordt sowieso uitgewisseld ter verificatie, om fake uit te sluiten. Tot hoors?  
Gus 36 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Spannende pijpbeurt...
Binnenkort verblijf ik voor een midweek in de Westhoek om enkele bezienswaardigheden uit de Groote oorlog te bezoeken. Welke leuke slanke dame lijkt het spannend om mij daar eens te doen laten ontspannen door een pijpbeurt of meer? Ben zelf een sportieve jongeman van 36, 1.78, donker haar en een ferme pik. Kan er ontvangen of verplaatsen. Fleur jij mijn tripje extra op? ;-).  

Spannende pijpbeurt...
Wtent 30 jaar Limburg - Hechtel
Classy, zomers, sexy,... 200 euro
Jongeman zoekt dame die zich in verschillende outfitjes wil tonen. Wat ik verwacht? Dat jij een leuke normale vrouw bent, wat verwacht jij van mij? :) Ik betaal u met plezier 200 euro als je mijn fantasie kan waarmaken :) Graag reactie met een duidelijke omschrijving, uit welke regio je komt en evt wanneer je kan afspreken. Ik verplaats me en kan ontvangen. Tot snel?  
Pijpdatte 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een leuke dame die graag pijpt
Goedemorgen, ik ben een zeer nette slanke jongeman met een mooie penis, op zoek naar een slanke dame die graag pijpt. Je bent liefst tussen de 18 en 30 jaar, slank en verzorgd. Je houdt van een spannende date en betaald te worden als amateur hoertje voor een lekkere pijpbeurt. Je krijgt er heel mooie vergoeding voor als je een leuk voorstel hebt. x  
  1   2   3