Zoeken naar lang zoek

Uw zoekactie voor lang zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hypo 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke dame gezocht
Ik ben momenteel (als single) op vakantie in het zuiden, wat niet echt goed is voor de hormonen :). Daarom zoek ik een amateur dame die na mijn vakantie tot bij mij thuis (Turnhout) wil komen voor een geile afspraak. Ikzelf ben 27 en mager gebouwd. Leeftijd of lichaamsbouw zijn niet zo'n issue, van slank tot mollig. Graag iemand open minded en die houd van voorspel (pijpen, beffen) zoenen, evt een massage geven (dat laatste hoeft niet perse) of ik kan mijn massage skills bovenhalen als je dat wil. Verdere details en vergoeding bespreken we wel via bericht. Hopelijk tot binnenkort!  

Leuke dame gezocht
Bram 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar vrouw die haar borsten wilt tonen - 150 eur vergoeding of meer
Welke vrouw (leeftijd is onbelangrijk) wilt mij haar borsten tonen? Verder is er geen seksueel contact nodig als je dit niet wenst. Ik kan ontvangen en betaal hiervoor 150 EUR (of meer als je een leuk idee hebt?). Stuur zeker wat uitleg over jezelf mee en ook een foto, anders kan ik moeilijk kiezen. Geen fakers, geen mannen en geen koppels aub! Tot straks? ;)  
Mika 43 jaar Limburg - HASSELT
Intieme genegenheid
Hallo Ik ben op zoek naar een uurtje of anderhalf (ont)spanning. Kernwoorden: soft , knuffel, strelen Dames dien van nature roodharig of venitiaans blond zijn genieten mijn (lichte) voorkeur. Leeftijd is van ondergeschikt belang. Curvy, mager, introvert extravert, (on)gebonden , weinig/veel ervaring, allemaal onbelangrijk. Wederzijds respect des te meer. Ik ben een sportief gebouwde 40'er op zoek naar iets nieuws/spannends Discretie gevraagd en geboden. Graag reactie met foto. Hopelijk tot snel M  
Jelle 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame voor softdate
hoi, ik ben een jonge ondernemer van 29j en zoek voor morgennamiddag nog een fijne date. Jij bent 40+, en voorzien van mooie rondingen op de juiste plaatsen :). We spreken bij jou thuis af of eventueel cardate voor wat voelen en eventueel meer. Ik zoek geen sex. Reageren met foto, info en financiële plaatje.  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welke dame wil eens toekijken.
Welke dame zou het wel eens leuk vinden om toe te kijken terwijl ik met mezelf speel. Jij hoeft niets te doen en ik zal me dan ook niet opdringen. Je mag gewoon toekijken en genieten. Ik ben een niet onknappe sociale moderne man. Mijn fanatasie is misschien wat ‘raar’ maar ikzelf ben een vriendelijke, beleefde en respectvolle man, maar met een geil kantje. Mooie schouders en bovenarmen, strakke bovenbillen en misschien ook niet onbelangrijk, mooi netjes geschapen. Alles netjes geschoren waar nodig. Je mag op mijn discretie rekenen. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Vergoeding valt overeen te komen.  

Welke dame wil eens toekijken.
Sugardad35 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
M35 op zoek naar leuke date tegen mooie vergoeding
Ik ben een sportieve, verzorgde man van 35 uit het Gentse. Atletisch gebouwd, blond kort haar, 1m77 en 68kg. Drukbezet helaas vaak, maar geniet graag van de leuke dingen ih leven als er de tijd en kans voor is. Ik ben op zoek naar een leuke jongedame voor een ontspannende date tegen een mooie vergoeding, alle details en limits zijn bespreekbaar. Een leuke avond samen is wat voorop staat. Bij positief gevolg sta ik ook open voor een sugardaddy/sugarbaby agreement. Graag iemand ietwat uit de buurt van Gent-Oost-Vlaanderen zou ideaal zijn :-)  

M35 op zoek naar leuke date tegen mooie vergoeding
Thierry 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Enkel pijpbeurt, 250 euro
Ik zoek een jonge vrouw die graag en goed pijpt, voor een pijpbeurt zonder condoom. Ik betaal 250 euro. Mijn voorkeurstype: slank tot "petite" figuur, liefst jonger dan 30 jr, open en sociaal, opgewekt, niveau, stijl.  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Leuke man 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een studen/ dame voor deze week hotel of privé spa date 300 euro voor u
Hallo ik zoek een heerlijke student of dame die aangename en geile date wil Ik zoek de juiste ronde op de juiste plaats iemand die voorspel zij aangenaam vindt met tongzoenen aangename seks en sexy lingerie heeft , indien interesse stuur me snel een reactie met een volledige foto van u en een beetje uitleg elke regio is hotel kost of privé spa voor mij graag ernstige reacties groetjes  
Hot op zoek 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of hele korte regio
Hallo, ben jij een leuke geile spontane Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke sex en wil je er ook voor betaald worden? Ben jij uit ovl Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Opwijk ? Dan zoek ik jou! Bij klik kan dit ook op hele regelmatige basis. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en veel mogelijk. 200% no fake en real en discreet, idem ook gevraagd! Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto, alsook extra info van wat zoal kan en niet en uiteraard verdere info over jou prijzen voor half uur en uurtje.. Hopelijk tot snel xxx op zoek voor deze (na)middag, avond of nacht of later deze week zowel overdag als late avond/nacht is mogelijk  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10