Zoeken naar m* 45

Uw zoekactie voor m* 45 leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
To shave
Dag dames, ik zoek iemand om me intiem te scheren. Uw profiel, tussen 25 en 45 jaar jong. U kan ontvangen en bezit het nodige scheergerief. Ik naakt, u ook. Geen geneuk, wel happy end. Regio niet belangrijk, ik verplaats me. Graag reactie met foto. Graag ergens volgende week. Vergoeding overeen te komen.  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Milf/Gilf gezocht voor geile date.
Ben een verzorgde en nette jongeman van 36 jaar met normale bouw, donker haar, 1.78 en zwaar voorzien. Via deze weg zoek ik een slanke rijpere dame die graag eens stoute seks wil met een jongere man. Hier kick ik wel op. Leeftijd liefst 45+. Volle discretie en een afgesproken vergoeding voor jou! Geen mannen of stellen aub. Gus.  

Milf/Gilf gezocht voor geile date.
Hete meid 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel met hete blondine zoeken mannen voor vanavond
Hey mannen wie heeft er zin om mijn lekker kutje te komen neuken ? En lekker volspuiten in of op mij ;) 18u/18u30 deze avond vrij ? Stuur mailtje met een gewone foto , Je bent klassevol hygiënisch en je hebt er een mooie vergoeding voor over dan mag je mij lekker komen neuken zonder condoom ! Alles met respect geen marginaal gedoe . Leeftijd 45 + Thx  
Genot 53 jaar Limburg - Opglabbeek
Mis je aandacht , verslaaft aan genot?
Lastig om op te vallen tussen al dit advertentie geweld! maar ik probeer het zo; mijn voorkeuren zijn vrij specifiek en ik heb het vertrouwen dat jij ergens rondloopt op zoek naar dezelfde kans; ik zoek jou, meid (20 tot 45 jaar), liefst geil (op een gezonde manier) en zin in regelmatig contact voor omgeving Limburg (dit is qua planning de ideale situatie), korte dates steeds 30-60m; ben goed uitziende man, 53 jaar, 1m80, 80kg, blauwe ogen bruin haar; als suikeroom met meer dan uitstekende baan kan ik je voor langere tijd ruim vergoeden; 250 euro/uur; handig voor die extra uitgaven of de gebruikelijke maandlasten! laat weten bij interesse! reacties met (anoniem) fotootje  
Hot 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een discrete geile Open-minded vrouw? Kan jij eenvoudig ontvangen in ovl Aalst? Aalst zelf of hele korte regio van Aalst : Aalst, Moorsel, baardegem, hofstade.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een zeer verzorgde spontane discrete man goed voorzien. Ben op zoek voor pijpdate, vlugger, half uur, uurtje en soms ook langer. Ben jij die verzorgde geile knappe Open-minded vrouw die graag geniet van lekkere sex en er ook wil voor vergoed worden? Tussen 18 en 45 jaar? Dan zoek ik jou. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd regio en foto. Ook graag verdere info van wat kan en niet. Alsook jou prijzen. 200%no fake wie weet tot snel  
10 dagen
Hot op zoek 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een discrete geile Open-minded vrouw? Kan jij eenvoudig ontvangen in ovl Aalst? Aalst zelf of hele korte regio van Aalst : Aalst, Moorsel, baardegem, hofstade.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een zeer verzorgde spontane discrete man goed voorzien. Ben op zoek voor pijpdate, vlugger, half uur, uurtje en soms ook langer. Ben jij die verzorgde geile knappe Open-minded vrouw die graag geniet van lekkere sex en er ook wil voor vergoed worden? Tussen 18 en 45 jaar? Dan zoek ik jou. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd regio en foto. Ook graag verdere info van wat kan en niet. Alsook jou prijzen. 200%no fake wie weet tot snel xx  
12 dagen
Anemoon 66 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Wie wil me goed vullen
Mijn vriend wacht in de living. Wij vrijen in de slaapkamer. Hij hoort ons klaarkomen! Geen marathon maar je maakt dat ik klaar kom. Ik zorg ervoor dat je zonder zaad vertrekt. Wie? Een gezonde man in een relatie boven de 45 jaar uit Kortrijk of omgeving. Geen al te grote of dikke lul. Waar? In mijn appartementje. Wanneer? Woens- of donderdagnamiddag. En een centje, die we afspreken.  
12 dagen
Gentle Master 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek amateursletje (eventueel) met amateurpooier, ruime vergoeding
Ik zoek een amateurpooier die in het bezit is van een geil en kinky amateursletje/hoertje en bereid is om haar ter beschikking te stellen. Je 'leent' haar uit voor 30-45 minuten in ruil voor een vergoeding van 200 tot 350 euro; beetje afhankelijk van wat je aanbiedt en wat er mogelijk is. Je sletje/hoertje is jonger dan 30-35 jaar, ziet er goed uit maar is vooral kinky en ruimdenkend, doet wat jij haar opdraagt. Sletje/hoertje alleen zonder pooier mag ook reageren.  
12 dagen
Luca 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie staat ervoor open?
Hoi, via deze weg ben ik opzoek naar een vrouw die openstaat voor anaal, ik heb dit nog nooit gedaan en zou daar graag verandering in brengen. Ik ontvang je het liefst gewoon bij mij thuis voor een rustige/spannende afspraak. Graag dames tot 45 jaar. Ik zelf ben 27 en slank gebouwd. Verder ben ik niet altijd het meest dominante type, graag een vrouw die wat initiatief neemt ;). Vergoeding mag u voorstellen. Hopelijk tot snel!  
13 dagen
Tom 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek studente die zin heeft om vandaag mee gaan te lunchen Mechelen….
Ik ben een man van 45 ben 1m85, bruin haar, groen-bruine ogen slank. Heb vandaag een dag verlof en vraag me af of er soms een studente bij voorkeur Mechelen, Antwerpen of Leuven zin heeft om mee gaan te lunchen. Indien de klik er is kunnen we dan achteraf mss nog een spannend dessert nemen. Lijkt het je wel wat en kan je wel wat ontspanning gebruiken contacteer me snel.  
  1   2   3