Zoeken naar met studente

Uw zoekactie voor met studente leverde 59 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
gisteren
Jim 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jongedame die graag iets wil bijverdienen:
Welke mooie studente (18j tot 25j) wil zich graag volledig naakt laten masseren? Nadien wil ik graag seks met jou. De vergoeding is 400 euro. Bij interesse, stuur mij een bericht met foto en je leeftijd. Ik kan ontvangen en ik kan mij naar jou verplaatsen (of we spreken ergens af). Reageer met een leuke foto en berichtje. Ik kijk er alvast naar uit. Even wat info over mijzelf: 1m70, slank, kort blond haar, blauwe ogen. Ik ben een Vlaamse man met een diploma uit het hoger onderwijs.  
Milan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
Adixia 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zin in een nieuw smaakje?
Hallo ik ben een studente in mijn 20’s met een donker tintje. Geen prof en zoek deze week op woensdag, donderdag en vrijdag naar een man die een geweldige date wilt met mij in Gent. Intiem met cd €300 kamer inbegrepen. Wil je tijd uit het oog verliezen tijdens een drukke dag, of om even stoom af te blazen op het einde van uw dag? Laat je dan compleet verwennen, en laat los… in mij. Als je simpelweg van lekkere seks houdt en een hemelse beurt diepe deepthroat waarvan je tenen van krullen… laten we dan afspreken. Er wordt enkel geantwood op respectvolle mails met een foto en beschikbare uren op mijn aangeven dagen. Adixia x  

Zin in een nieuw smaakje?
Nescio 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek studente voor boeiende gesprekken en vriendelijke, zachte erotiek (tegen betaling)
Je bent een studente, je bent intelligent, je interesseert je voor veel, ook voor cultuur, je leest weleens een boek, je bent niet preuts, je houdt wel van prettige conversaties? Je ziet een ontmoeting nu en dan wel zitten, met boeiende gesprekken en zachte, bescheiden en vriendelijke erotiek? Je wordt vergoed per ontmoeting, en wie weet bouwen we zo aan een min of meer vriendschappelijke relatie, waar we allebei iets aan hebben.  
Emma 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slipjes/strings
Dag allemaal ik ben Emma een studente en om een centje bij te verdienen verkoop ik mijn gedragen strings/slipjes moest je hier interesse in hebben mag je altijd hier op reageren.  

Slipjes/strings
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek niet prof meisje/studente/dame voor regelmatige dates
Hallo ben voor deze week dinsdag, woensdag of donderdag bij mij thuis op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan zeer discreet op lokatie ontvangen of verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook kan van genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met foto en nummer om verder af te spreken. Vermeld ook wat u van date verwacht en wat u graag hiervoor wil ontvangen. Reactie met nummer, foto en wat uitleg krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Joos 58 jaar Antwerpen - Ekeren
Hallo. Ik zie uit naar een vast kontakt
Goedeavond dames / meiden/ studente. Wil je kennis maken met lieve goed uitziende man . Ik ben wel wat ouder maar vrolijk en spontaan en zal jou met vol respect behandelen. Natuurlijk een vergoeding voor jou en ik word zeker niet verliefd. Ik houd van rustige sex en een goede sfeer. Wil je dit eens proberen stuur me een korte mail. Jouw leeftijd ong 25 jaar en veel ouder. Ik vind vooral ook vrouwen met flinke boezem leuk , maar is geen must hoor.  
Emma 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Strings/slipjes
Dag allemaal ik ben Emma een studente en om een centje bij te verdienen verkoop ik mijn gedragen strings/slipjes moest je hier interesse in hebben mag je altijd hier op reageren.  

Strings/slipjes
  1   2   3   4   5   6