Zoeken naar met vrouw

Uw zoekactie voor met vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Dree 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date zonder zorgen. Antwerpen OostVlaanderen
Wil je ook daten aan vergoeding. Ik heb echt zin aan een vaste vrouw voor sex. Zie je er goed uit .Mail me eens. Leeftijd van minder belang .mag 22 zijn of 52. Gezonde man goed voorzien en met geduld voor jou. En ik kom af met €€!  
gisteren
Just me 45 jaar Antwerpen - Kasterlee
Nette dame gezocht.
Hoi, ik ben een zeer verzorgde Vlaamse man 184 88kg normaal gebouwd gbbs intiem geschoren en goed geschapen. Niet onknap (hoor ik wel eens. Ik zoek een leuke spontane dame +18 die een vrouwvriendelijke man zoekt die weet hoe met een dame om te gaan en het spannnede aan het nuttige wil koppelen. Jij bent een goedlachs persoon die ook van het ondeugende des levens houd en niet proffesioneel. Bij de nodige klik en chemie bij voorkeur een vast iemand om af en toe af te spreken. Bij enige interesse graag wat over jezelf, jouw verwachtingen en gewenste fv. Contact is geheel vrijblijvend en in absolute diskretie xxx  
gisteren
Bart 39 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Bijverdienen regio Veurne?
Is er een leuke vrouw regio Veurne of omstreken die graag iets wil bijverdienen? Ik, een 39j man, ben op zoek naar een leuk contact om af te spreken voor een pijpdate, een vluggertje of een langere date. Neem gerust contact op bij interesse.  
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een normale vrouw geen prof en zoek een geile date. Ik spreek ni met iedereen af ben heel selectief omdat ik dat ook niet veel doe! Alleen concrete voorstellen van respectvulle mannen! Cardate ofzo ik ontvang niet,en kan me ook niet verplaatsen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
gisteren
OneDance 27 jaar Limburg - Genk
Bijverdienen?
Hoi, mijn vrouw is vaker werken in t buitenland waardoor ik nu een vast contact zoek. Niks moet. Niks extreems gewoon lust kwijt. Dit kan bij mij thuis(niet altijd) in de auto of gewoon kamers. Jij mag zelf bepalen hoeveel je wilt. Je moet niet de mooiste zijn om kunsten uit te voeren. We blijven anoniem altijd via de mail contact houden. Iemand uit de buurt zou heel fijn zijn. Kusjes  
gisteren
Sexy j 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Sexy bijverdienste
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Ik wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. Een date 400 euro , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
gisteren
Meneer 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Goed lezen en dan pas reageren
Ben jij een alleenstaande vrouw die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja,reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang,wel eerlijkheid !  
Ordinaire man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw/koppel zoekt extra centjes... neuken hoeft niet
Ben een gewone man, zoals je kan zien al iets ouder, en zoek een date met een jonge ruimdenkende vrouw in ruil voor extra centjes. Neuken hoeft niet, gaat in de eerste plaats om een erotische date, een soort van rollenspel. Spel van teasen, bekijken, betasten,... beetje onderdanigheid. Interesse? Dan hoor ik graag waar je aan denkt na het lezen van deze advertentie.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek een geile date. Alleen concrete voorstellen door respectvolle mannen ik verplaats me niet en kan niet ontvangen. Cardate ofzo :) ,geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Abc 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: spontane dame gezocht voor soft erotisch contact
Hoi, vanavond ontvang ik graag een open minded dame die zin heeft om op een leuke manier een centje bij te verdienen. Geen intien contact, enkel handmatig/oraal. Ik ben een knappe, sportieve man van 1m81, 65kg en intiem glad geschoren. Ik ontvang in een verzorgde omgeving, ben vrouwvriendelijk en vlot in de omgang. Tot vanavond?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10