Zoeken naar moet mij

Uw zoekactie voor moet mij leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Acteur 36 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Vlaams fluffermeisje gezocht
Ik ga binnenkort meespelen in enkele privépornofilms waarbij ik een aantal vrouwen langdurig moet neuken (met condoom). Om op de (amateur)set mijn erectie aan te kunnen houden, tijdens de pauzes, heb ik een fluffermeisje nodig die mijn penis stijf houdt. Je komt dus zelf niet in beeld en je hebt ook geen seks met me. Je blijft aangekleed. Het enigste dat je moet doen is me pijpen. Zelf heb ik enkel seks met condoom met de andere vrouwen. Vergoeding is 250 euro per uur voor jou. Pluspunt als je SOA test kan voorleggen.  

Vlaams fluffermeisje gezocht
gisteren
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente of jongedame gezocht
Ik weet dat het niet de ideale periode is, maar ik ben opzoek naar een studente of jongedame die het zou zien zitten om op regelmatige basis af te spreken voor een mooie financiële vergoeding. Ik ben een hoogopgeleide man uit Gent, leuk gezelschap en zeker niet lelijk. Door omstandigheden staat mijn seksleven al een hele tijd op een laag pitje en daar wil ik verandering in brengen. Ik zoek geen eenmalige date, maar bij voorkeur iemand die het ziet zitten om op regelmatige basis en voor langere tijd af te spreken. Naast fysieke aantrekking zou het dus leuk zijn mocht er ook intellectuele aantrekking zijn. Dus niet enkel leuke seks, maar een leuke babbel moet ook kunnen. Ik ben niet zo goed in mezelf verkopen op deze kleine ruimte, maar stuur bij interesse gerust een vrijblijvend een berichtje!  
gisteren
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijk luxe lust-sletje worden ?  
MrX 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Diepste verlangens
Vind jij de term ‘slet’ eerder een geuzennaam c.q. een eretitel dan een scheldwoord? Vind jij het opwindend om je heel expliciet te kleden en te gedragen? Vind jij het opwindend om in veilige omgeving uiting te kunnen geven aan de meest sletterige kant van jezelf en daar ook nog een vergoeding voor te krijgen? Mag of moet jij in opdracht van en/of onder toeziend oog van je Meester door een andere potente man genomen te worden? Als bovenstaande je aanspreekt of van toepassing is, dan ontvang ik graag je reactie! Ik houd enorm van dames die zich niet schamen om zich sletterig te gedragen, maar hier eerder trots op zijn. En ondanks dat ik graag de meeste expliciete kant in je naar boven haal en daar ultiem van geniet, geschiedt dit natuurlijk altijd met respect en wederzijds goedvinden. Vertrouwen en respect zijn de randvoorwaarden om tijdens een date te kunnen zijn wie je diep van binnen wil zijn. Kan ontvangen en verplaatsen.  
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft zin in soft? Zonder intiem!
Welke jonge vrouw heeft zin in een soft date waarbij je je uitkleed voor mij en je je laat bekijken terwijl je met jezelf speelt? Dit in ruil voor een vergoeding. Meer moet zeker niet maar meer mag altijd... hoe meer hoe meer centjes voor jou... maar intiem hoeft zeker niet. Interesse gewekt? Stuur je gegevens, eerste voorstel en wanneer je kan. Afspreken kan op korte termijn gebeuren.  
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Stoute 55j man zoekt dominante dame 50, 60,70 plus
Help! Ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Mooie vergoeding voor een dame die mij in de hoek laat staan, op mijn blote billen slaat, mij opdrachten laat vervullen (beffen, masseren,..). Slapping, leiband, vernedering, beplassen,..mag.  
Gunther 51 jaar Limburg - Lummen
lust is niet de last
Leuk dat je mijn advertentie leest. Ben jij een leuke dame en wil jij discreet wat bij verdienen? Ik ben een man van 45 jaar relaxed en makkelijk in de omgang. Ik heb een leuke baan en daarnaast tijd over om leuke dingen te beleven. Ik ben iemand die jouw uiterlijk, leeftijd en afkomst niet heel belangrijk vind, maar dat je lief, sociaal en enthousiast bent des te meer. En daarnaast moet je natuurlijk ook de tijd hebben en het leuk en gezellig vinden om een seksdate te hebben. Natuurlijk zul je daar ook een vergoeding voor ontvangen. Het gaat bij mij niet om ordinaire en platte sex-ontmoetingen, maar samen van elkaar genieten. Elkaar ontmoeten kan bij jou, hotel of privesauna. Hou van hygiene, respect en gezelligheid. Geen SM. En geen vlugge dates. Heb jij ook zo'n zin in lekker vrijen? Stuur me dan snel een leuk berichtje met wie je bent en hoe jij een date ziet. Bij volgende berichtje graag foto. Eventueel WhatsApp kan dan ook. Gunther,  
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
OneDance 27 jaar Limburg - Genk
Bijverdienen?
Hoi, mijn vrouw is vaker werken in t buitenland waardoor ik nu een vast contact zoek. Niks moet. Niks extreems gewoon lust kwijt. Dit kan bij mij thuis(niet altijd) in de auto of gewoon kamers. Jij mag zelf bepalen hoeveel je wilt. Je moet niet de mooiste zijn om kunsten uit te voeren. We blijven anoniem altijd via de mail contact houden. Iemand uit de buurt zou heel fijn zijn. Kusjes  
Michael 51 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden; Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
  1   2   3   4